Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Περιμένει στη γωνία για το μεγάλο μπαμ ο Ολυμπιακός

sepeda
 
Παραμονεύουν οι ερυθρόλευκοι για τον Σεπέδα 
 
Το «κόλπο γκρόσο» θα προσπαθήσει να κάνει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι, εφόσον τις επόμενες ημέρες υπάρξουν ανατροπές στα δεδομένα της καριέρας τού Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα.Ο Κουβανός διαγώνιος μαζί με τον Χαβιέ Χιμένες και τις οικογένειές τους αναχωρούν σήμερα για τη Μόσχα.

Εκεί όλοι θα πάρουν τον δρόμο για την Αβάνα, εκτός από τον Σεπέδα που θα ταξιδέψει για τη Σεούλ. Εκεί από τις 11 έως τις 15 του μήνα θα δοκιμαστεί στα «try out» που διοργανώνουν οι ομάδες που αγωνίζονται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Κορέας. Θα δοκιμαστούν 24 αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Ακης Ασπιώτης, για επτά κενές θέσεις ξένων.

Αν ο Σεπέδα επιλεγεί τελικά μέσα στους επτά καλύτερους, θα υπογράψει συμβόλαιο περίπου στα 400.000 δολάρια. Οι αμοιβές του, δηλαδή, θα είναι έξι φορές περισσότερες από αυτές που είχε στον ΠΑΟΚ. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Σεπέδα θα μάθει την ομάδα όπου θα αγωνιστεί ύστερα από κλήρωση που θα γίνει μεταξύ των προπονητών των επτά ομάδων και εφόσον τελικά επιλεγεί στο top-7. Τι θα γίνει, όμως, στην περίπτωση που δεν θα είναι μεταξύ των επτά καλύτερων αθλητών;

Το πλάνο είναι να περιμένει μέχρι το τέλος Μαΐου και αν και πάλι δεν βρεθεί κάποια πρόταση που θα κάνει τη διαφορά και θα ικανοποιεί και την κουβανική ομοσπονδία, τότε ο Σεπέδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα όχι για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, αλλά για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό!

Η δημοσιοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Ερνάντο Γκόμεζ δεν αφήνει περιθώρια επιστροφής στον Δικέφαλο και σύμφωνα με πληροφορίες στο μεταγραφικό παζάρι πήρε θέση έγκαιρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα θα «ψαχτεί» γενικότερα στο μεταγραφικό παζάρι της κουβανικής αγοράς, ώστε ο Σεπέδα να έχει και παρτενέρ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε ολική ανατροπή σκηνικού και με την περίπτωση του Χιμένες, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το εάν ο Σεπέδα θα μείνει στην Κορέα. Διαφορετικά, θα τον δούμε στα ερυθρόλευκα και αντίπαλο του ΠΑΟΚ!

πηγή: volleynews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες