Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Βρέντζος: «Μαύρη μέρα για τον σύλλογο»

Βρέντζος: «Μαύρη μέρα για τον σύλλογο»

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Ολυμπιακού, μετά το αποτέλεσμα του τελικού. «Μαύρη μέρα» την χαρακτήρισε ο Γιάννης Βρέντζος, που έριξε «γκάζια» στους παίκτες.


Προβληματισμός για την εικόνα και την ήττα στον τελικό επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Βρέντζο να είναι απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του τελικού για να μιλήσει στους παίκτες. Εκεί δεν έκρυψε την απογοήτευση του και τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση τους, ενώ μιλώντας προς τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, έκανε λόγο για «μαύρη μέρα» για τον σύλλογο.

«Σίγουρα, όλη αυτή η κατάσταση που διαμορφώθηκε τον τελευταίο μήνα έπαιξε σημαντικό ρόλο και σας επηρέασε αγωνιστικά. Ωστόσο, η εικόνα που παρουσιάσατε και βέβαια το αποτέλεσμα του τελικού συνιστούν μαύρη μέρα για τον σύλλογο. Από σήμερα κιόλας, θέλω όλοι να σκεφτείτε τι συνέβη. Και εν όψει της νέας χρονιάς, ο καθένας από εσάς να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον σύλλογο και τη σχέση του με αυτόν» φαίνεται να είπε στους παίκτες ο Γιάννης Βρέντζος, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή».

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες