Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Γαβαθιώτη: Σχέδιο «μπαχαλοποίησης» του τελικού!

Σχέδιο «μπαχαλοποίησης» του τελικού αποκαλύπτει ο Μανώλης Γαβαθιώτης

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες του Μανώλη Γαβαθιώτη οι «μπαχαλάκηδες» της ΑΕΚ έχουν σχέδιο να κάνουν γης μαδιάμ τον τελικό, ωστόσο είναι ήδη ενημερωμένοι, οι αρμόδιοι φορείς....


Ο έμπειρος συνεργάτης του «ΓΑΥΡΟΥ» με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα έχει ξεσκεπάσει κατά καιρούς το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται ενόψει του τελικού και για το συγκεκριμένο θέμα προειδοποίησε πριν λίγο και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι πληροφορίες είναι ΣΑΦΕΙΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ. Υπάρχει ΡΑΝΤΕΒΟΥ των πιο ακραίων στοιχείων των οργανωμένων της Κούλας σήμερα στον σταθμό ΕΙΡΗΝΗ (ή και σε άλλο).

Θα συγκεντρωθούνε με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αποστολή, να πάνε ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ και να τα κάνουν ΜΠΑΧΑΛΟ. Αυτή είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ πού προέρχεται από μη ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ πηγή. Από δω και πέρα, υπάρχει το υποθετικό σενάριο, το οποίο μιλάει για ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με το ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ( δλδ. ΚΟΝΤΟΝΗ ) να ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ο τελικός ή να ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ λόγω των επεισοδίων πού θα προκαλέσουν ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ.

Φυσικά, υπάρχει ΗΔΗ επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ΟΛΩΝ των ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, από ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Αυτά είναι ΟΛΑ όσα ξέρω αυτή τη στιγμή, πού ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ δημοσιογράφοι, αλλά έχουν ΕΝΤΟΛΗ από το στρατηγείο του Νιάου να μη γράψουν ΤΙΠΟΤΑ για να υπάρχει αιφνιδιασμός. Ναι, ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ είναι»!

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες