Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Το απόλυτο ξενέρωμα με τη μετάδοση του τελικού!

Το απόλυτο ξενέρωμα με τη μετάδοση του τελικού!

Απίστευτο το μπάχαλο με την τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΑΕΚ! Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη με την ΕΡΤ που θα απογοητεύσει τους οπαδούς;


Ραγδαίες είναι οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο ΟΤΕ TV ζήτησε την αλλαγή ώρας στην έναρξη του παιχνιδιού και έτσι αντί για 21:00 η σέντρα ορίστηκε για τις 20:30, προκειμένου ελεύθερο κανάλι να δείξει τον αγώνα.

Αρχικά διέρρευσε ότι το παιχνίδι θα μεταδώσει η ΕΡΤ με μισή ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 21:00. Γι΄ αυτό και το συνδρομητικό κανάλι αιτήθηκε την αλλαγή που προαναφέραμε.
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό δε θα συμβεί. Και πώς θα καλύψει η δημόσια τηλεόραση τον αγώνα;

Τελικά θα επαναληφθεί το σκηνικό του περσινού τελικού, όταν το συνδρομητικό κανάλι μετέδωσε ζωντανά το ματς και μετά από δύο ώρες ο ΣΚΑΙ το έδειξε σε μαγνητοσκόπηση.
Ο ΟΤΕ TV, δηλαδή, θα αρχίσει να δείχνει εικόνα και ήχο στις 20:30 και η ΕΡΤ, δύο ώρες αργότερα, στις 22:30. Το απόλυτο ξενέρωμα επομένως για τους οπαδούς που δεν έχουν συνδρομητική.

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους που θα κάνουν την περιγραφή, για το συνδρομητικό θα είναι ο Αντρέα Παλομπορίνι, ενώ για την κρατική τηλεόραση ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο …εκλεκτός, αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την Πέμπτη, πάντως, η ΕΡΤ θα δώσει στη δημοσιότητα και το σχετικό trailer, το οποίο τρέχουν για να ετοιμάσουν, αφού η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγο…  

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες