Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Σοκαριστικά λεφτά Μανωλά σε ΟΣΦΠ

Σοκαριστικά λεφτά Μανωλά σε ΟΣΦΠ

Αν ισχύει ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μεταγραφής του Κώστα Μανωλά από τον Θρύλο στη Ρόμα βάσει της οποίας δικαιούται ο Ολυμπιακός τα μισά λεφτά οποιασδήποτε μετακόνισης του Έλληνα στόπερ από τη Ρώμη προς άλλο προορισμό μέχρι το καλοκαίρι του 2016, τότε μιλάμε για το κόλπο γκρόσο του... αιώνα.


Κι αυτό διότι η ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν των "τζιαλορόσι" προσφέροντας 40.000.000 ευρώ.

Εφόσον είναι το ποσοστό μεταπώλησης που έχει κρατήσει ο πρωταθλητής Ελλάδος στο 50% όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal" τότε καταλαβαίνετε ότι 20.000.000 ευρώ θα μπούνε στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Οι απόψεις όσον αφορά στο ποσοστό πάντως διίστανται γιατί οι Ιταλοί κάνουν λόγο για όχι πάνω από 30% το οποίο θα σημαίνει και πάλι ένα έσοδο για τον Θρύλο -εφόσον γίνει η μεταγραφή του παίκτη στη Γιουνάιτεντ- ύψους 12.000.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο Κώστας Μανωλάς αλλάξει φανέλα αυτό το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος από αυτά που λέμε απροσδόκητα.

Πηγή:redgoal.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες