Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Δεν έχει σταματήσει τη δράση ο κυρ Νίκος!

Δεν έχει σταματήσει τη δράση ο κυρ Νίκος!

Διαβάστε μία ωραία ιστορία, αρκετά πρόσφατη, για να μη νομίζουν ότι κάνουν ότι θέλουν και δεν έχουν γνώση οι φύλακες. Να καταλαβαίνετε και να μαθαίνετε κιόλας όλο και περισσότερα για το τι συμβαίνει στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ και για πόση εξαθλίωση μιλάμε.


Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο κυρ Νίκος, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να απαρνηθεί ακόμα και το «ανίψι» του. Τον βόλεψε τον κυρ Νίκο να τον αποτραβήξει από το προσκήνιο ο θείος Γιώργος δίνοντάς του άλλον ρόλο και ταμπέλα ωστόσο μην πιστεύει κανείς ότι η δράση του σταμάτησε.

Μόλις τελείωσε ο 2ος τελικός στο ΟΑΚΑ ο κυρ Νίκος λοιπόν ενημέρωσε κατευθείαν τους ανθρώπους της αγαπημένης του ομάδας λέγοντας πως έχει κάνει ο Σπανούλης βήματα και να ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ.

Δεν σταμάτησε εκεί βέβαια. Το τηλέφωνο πήρε φωτιά. Αμέσως ενημέρωσε παρατηρητές, διαιτητές, γνωστούς και φίλους λέγοντάς τους «αν σας πάρουν τηλέφωνο δημοσιογράφοι να λέτε πως είναι βήματα» θέλοντας να το «κλειδώσει» από παντού ότι θα βγουν από τη μέση οι τρεις του ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ θα σφυρίξουν τα. αγαπημένα του παιδιά.

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες