Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Ψάχνουν ημερομηνία για τον τελικό στην ΕΠΟ

Ψάχνουν ημερομηνία για τον τελικό στην ΕΠΟ

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, με την ΕΠΟ να πραγματοποιεί Δ.Σ. για να αποφασίσει την ημέρα που θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπαικό και ΑΕΚ.


Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ για να αποφασίσει για την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη χθεσινή αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να μην αρχίσουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αν πρώτα δεν πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες κατάταξης.

Ο λόγος είναι πως ο Σταύρος Κοντονής με τη χθεσινή του επιστολή τόνισε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα γίνει μετά από δέκα ημέρες, με τον τελικό του Κυπέλλου να γίνεται μετά τις 15 Μαΐου και τα πλέι οφ να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 11 του μήνα.

Αν τελικά πάνε πιο πίσω τα πλέι οφ, τότε η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μετά τις 29 Μαΐου, όμως τότε είναι υποχρεωμένοι να ενσωματωθούν οι διεθνείς στις εθνικές τους ομάδες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας (που ξεκινάει στις 11 Ιουνίου).

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες