Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Φουστέρ! Αυτή είναι η είδηση της ημέρας για τον Ολυμπιακό!

Αυτή είναι η είδηση της ημέρας για τον Ολυμπιακό!

ΠΟΙΟΣ ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" είναι πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου και ποιοι δύο βρίσκονται στον "αέρα";


Η κατάσταση στον φετινό Ολυμπιακό είναι κάπως... μπερδεμένη, από την άποψη ότι οι Πειραιώτες είναι δέσμιοι του τελικού Κυπέλλου!

Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν ποτέ (και αν!) θα γίνει ο τελικός, δεν μπορούν να προχωρήσουν και τον σχεδιασμό που έχουν στο μυαλό τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε μία σεζόν, μάλιστα, που οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να δώσουν προκριματικά για την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και επιβάλλεται ο σχεδιασμός να αρχίσει μία ώρα νωρίτερα...

Γιατί σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Live Sport, το μέλλον των Τσόρι και Καμπιάσο στον Ολυμπιακό θα κριθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Πότε, όμως, θα γίνει αυτός ο τελικός; Την ίδια ώρα που το συγκεκριμένο Μέσο αναφέρει ότι όλα είναι έτοιμα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Φουστέρ!

Κι αυτό είναι η είδηση της ημέρας στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς όλοι στο Λιμάνι θέλουν να δούνε για μία ακόμα χρονιά τον Ισπανό άσο με τη ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Φουστέρ έχει κερδίσει τους πάντες στον Ολυμπιακό, τόσο σε επίπεδο διοίκηση όσο και οπαδών και είναι δεδομένο ότι η παρουσία του για μία ακόμα σεζόν στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων", θα προκαλέσει κύμμα ενθουσιασμού...

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες