Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

Σας έχει κάνει διεθνώς ρεζίλι

Σας έχει κάνει διεθνώς ρεζίλι

Οι αλήθειες του Γκουστάβο Πογέτ για τις δήθεν επενδύσεις του… εξυγιαντή Δημήτρη Μελισσανίδη πόνεσαν πολύ τους «αντικειμενικούς», οι οποίοι τόσο καιρό μας είχαν ζαλίσει για τις και καλά σπουδαίες μεταγραφές της ΑΕΚ.


Ο Ουρουγουανός είπε τα πράγματα με το όνομά τους και έκανε διεθνώς ρεζίλι τα κιτρινόμαυρα… γατάκια. Η διοίκηση της ΑΕΚ όχι μόνο δεν έκανε σοβαρές επενδύσεις, αλλά προσπάθησε και με non papers να βγάλει τρελό τον Πογέτ.
 
Φυσικά, η μεγάλη πλεκτάνη αποκαλύφθηκε γρήγορα από τον Λατιναμερικανό προπονητή, που ξεμπρόστιασε τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί με ψέματα να επηρεάσει την κοινή γνώμη.Με πορδές δεν βάφονται αβγά κύριοι. Αν θέλετε να χτυπήσετε τον Θρύλο θα πρέπει να κάνετε σοβαρές επενδύσεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει συνεχώς με σπουδαίες μεταγραφές και έχει καταφέρει να κάνει τον Ολυμπιακό κυρίαρχο στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Οσο θα προσπαθείτε με ψέματα να χτυπήσετε τον Θρύλο, τόσο περισσότερες σφαλιάρες θα σας ρίχνει η ομαδάρα του Ολυμπιακού.

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες