Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Alert: Ραντεβού «θανάτου» ανάμεσα σε ΑΕΚτζήδες και Ολυμπιακούς!

Alert: Ραντεβού «θανάτου» ανάμεσα σε ΑΕΚτζήδες και Ολυμπιακούς!

Ο τελικός κυπέλλου δεν έγινε το Σάββατο που μας πέρασε και μ' αυτά που μαθαίνουμε, μάλλον καλύτερα...

«Ραντεβού» οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα μπορούσε να υπάρξει έξω από το Στάδιο την ημέρα τέλεσης του τελικού κυπέλλου, το περασμένο Σάββατο


πως είναι γνωστό, το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τις δύο ομάδες και την ΕΠΟ να εξασφαλίζουν ένα συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων. Ωστόσο, είχε δημιουργηθεί παρόλα αυτά έντονος φόβος για συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων εκτός γηπέδου.

Η Θύρα 7 είχε δώσει ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στη σύσκεψη, που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι των Ερυθρόλευκων ζήτησαν από την αστυνομία να επιτρέψει στους φιλάθλους της ομάδας τους να τη συνοδεύσουν στον δρόμο προς το γήπεδο. Το αίτημα του Ολυμπιακού απορρίφθηκε από την αστυνομία, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά δεν υπήρχε καμία εξασφάλιση ότι οι οπαδοί δεν θα έκαναν πράξη την πρόθεσή τους να ακολουθήσουν την αποστολή.

Την ίδια στιγμή... κινητοποίηση προκειμένου να υπάρξει συγκέντρωση έξω από το ΟΑΚΑ την ημέρα του τελικού υπήρξε και από οπαδούς της ΑΕΚ, κάτι που έγινε γνωστό, τόσο στην αστυνομία, όσο και στην διοργανώτρια ΕΠΟ. Με απλά λόγια, θα μπορούσε να την ημέρα του τελικού, να υπάρξει συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων πέριξ του ΟΑΚΑ.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην υπουργική απόφαση που εκδόθηκε για την αναβολή του αγώνα αναφέρεται η πιθανότητα εκδήλωσης επεισοδίων τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου που θα γινόταν ο τελικός...

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες