Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Ο Πογιέτ αποκάλυψε το non paper στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ

Ο Πογιέτ αποκάλυψε το non paper στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ

Διεθνώς ρεζίλι έκανε την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεμπρόστιασε τη διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο αποκάλεσε ως «πρόεδρο»!


Θα μας τρελάνουν, αυτοί! Έχει ή δεν έχει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης; Μήπως τελικά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τον αναγνωρίζει ως «πρόεδρο», την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι τον γνωρίζουν ως έναν «επώνυμο φίλαθλο της ΑΕΚ»;

Ο Πογιέτ τα είπε έξω από τα δόντια και από ότι φαίνεται αυτό τους πόνεσε πολύ. Δεν είχαν συνηθίσει να τους ξεμπροστιάζουν. Ο Λατινοαμερικάνος, ωστόσο, αηδιασμένος από αυτό που είδε στην ΑΕΚ αποφάσισε να τους ξεφτιλίσει και να πει σε όλο τον κόσμο τι ακριβώς συμβαίνει στην ομαδούλα του Μελισσανίδη.

Μια ομαδούλα που προσπαθεί με… πορδές να βάψει αβγά! Μόλις ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του άκουσαν τις απαιτήσεις του Πογιέτ για να μείνει, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ζήτησε να γίνουν μεταγραφές ουσίας για να μπορέσει η ΑΕΚ να γίνει ανταγωνιστική, αποφάσισαν να βγάλουν... τρελό τον Ουρουγουανό.

Παράλληλα, κατηγόρησε την ΑΕΚ ότι μοίρασε non paper με... παραμύθια στους ρεπόρτερ της ομάδας, για τη συνάντηση του ατζέντη του με τον «πρόεδρό». Πρόκειται για το απόλυτο ξεβράκωμα!

Όμως, το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κοντά ποδάρια.  Μετά τον Τζιμπούρ ένας ακόμα άνθρωπος της ΑΕΚ ξεφτίλισε τις δήθεν μεγάλες επενδύσεις του «ερχόμαστε». Τελικά, ήρθαν ή ακόμα;
Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες