Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Απόφαση - κεραυνός από Κοντονή για το Grexit!

Απόφαση - κεραυνός από Κοντονή για το Grexit!

Φοβερά πράγματα! Ο Κοντονής Σταύρος επιτόπου συμφώνησε με την ιδέα συνεργάτη του, τον οποίον τον πληρώνουμε κι αυτόν.


Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Πώς δεν γίνονται! Όταν αυτή η χλεμπονιάρα Ρουμάνα, η Δρακουλέσκου, μας κουμαντάρει μέσα από ένα δωμάτιο του Hilton, γιατί να μην αναλάβει «εποπτικό» ρόλο και στο ποδόσφαιρο μια τρόικα της FIFA! Αρκεί να αποφύγουμε το grexit.

Φοβερά πράγματα! Ο Κοντονής Σταύρος επιτόπου συμφώνησε με την ιδέα συνεργάτη του, τον οποίον τον πληρώνουμε κι αυτόν. «Υπουργέ μου, το βρήκα! Να προτείνεις στην FIFA, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκληθεί, να έχει εκείνη την ευθύνη με μια δική της επιτροπή, μια άλλη τρόικα, ας είναι και κουαρτέτο!».

Σπουδαία ιδέα, αναφώνησε ο Κοντονής Σταύρος όταν δεν θα αισθάνεται ότι κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο, δηλαδή στο χώρο πολιτικής του δράσης, η ΕΠΟ, αλλά μια «υπέρ-ΕΠΟ». Μια ποδοσφαιρική «τρόικα» της FIFA.

Με την «πατέντα Κοντονή» δεν καταργείται από τον ίδιον η ΕΠΟ, ούτε ο ίδιος ο υφυπουργός παρεμβαίνει στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία θα είναι πάντα υπόλογη στην παγκόσμια συνομοσπονδία.

Από την άλλη, όμως, αν τελικά προχωρήσει το «σχέδιο Κοντονή», στην πραγματικότητα η Ελλάδα καθίσταται εντελώς μπανανία, με τη δική της πολιτική συναίνεση.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες