Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Υπόκλιση σε Μανωλά από το France Football

Υπόκλιση σε Μανωλά από το France Football

Η παρουσία του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, έκανε ακόμα και το γνωστό γαλλικό περιοδικό France Football να ασχοληθεί μαζί του, αποδίδοντας την θέση των «τζιαλορόσι» στη βαθμολογία, στον Έλληνα αμυντικό.


Με εγκωμιαστικά λόγια αναφέρεται στον Κώστα Μανωλά το γνωστό γαλλικό περιοδικό France Football, που υποκλίθηκε στο ταλέντο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Το περιοδικό αποθέωσε τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, αποδίδοντας του ένα σημαντικό μέρος της φετινής πορείας της Ρόμα και κατατάσσοντας τον παράλληλα ως έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Serie A.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα

«Είναι άψογος αμυντικός, ένας από τους καλύτερους στη Serie A αυτή τη στιγμή και έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν... πύργο για κάθε άμυνα. Οι ικανότητές του, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν.

«Αν η Ρόμα χρωστάει πολλά σε κάποιον για την προσπάθεια που κάνει και για την 3η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο Κώστας Μανωλάς. Με αποτελεσματικότητα στην άμυνα που τον θέτουν πλέον σε σύγκριση με παίκτες όπως οι Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουλιμπαλί και Μιράντα, ο Έλληνας έχει πολύ καλύτερο ποσοστό επιτυχημένων παρεμβάσεων σε εναέριες μονομαχίες, αλλά και με τη μπάλα χαμηλά. Η φετινή σεζόν, έχει αποδείξει πως δεν ήταν θέμα τύχης του πρωτάρη η καλή εντύπωση που δημιούργησε. Μοναδικό αρνητικό, το γεγονός πως παρασύρεται από τον εκνευρισμό του αρκετές φορές
»

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες