Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Ρήτρα μαμούθ για Φορτούνη! Το φοβερό deal τού Μαρινάκη που θα τρελάνει κόσμο!

Το φοβερό deal τού Μαρινάκη που θα τρελάνει κόσμο!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να περιμένουν πώς και πώς το Κύπελλο, προκειμένου να κλείσουν τη σεζόν απολύτως επιτυχημένα, με την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ, ωστόσο παράλληλα τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει καλοκαιριού.


Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταστρώσει το πλάνο τους και σε συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα σχετικά με το ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, ποιοι πρέπει να μείνουν και τι μεταγραφές χρειάζονται.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, λοιπόν, στις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, έχει αποφασισθεί, μεταξύ άλλων, και η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη!
Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί προσωπική επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλει να ανταμείψει τον Έλληνα άσο για τη σεζόν που έκανε με ένα νέο πολυετές συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει και αυξημένες αποδοχές.

Ο στόχος του αφεντικού του Ολυμπιακού είναι να δέσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στην ομάδα και να του δείξει ότι με αυτόν τον τρόπο θα χρισθεί ξεκάθαρα ο νέος ηγέτης της.

Μάλιστα, αναμένεται στο νέο συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη να μπει ρήτρα-μαμούθ, μία κίνηση που θα στείλει το σχετικό μήνυμα και στους υποψήφιους μνηστήρες, ότι, δηλαδή, θα πρέπει να δώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό αν θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη.

Υπάρχει, δε, η εκτίμηση ότι αν διαρρεύσουν οι όροι του νέου συμβολαίου του νεαρού άσου θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση, καθώς δε θα έχει υπάρξει ποτέ ξανά στο παρελθόν παρόμοια πρόταση σε Έλληνα ποδοσφαιριστή από ελληνική ομάδα.

Μία τέτοια εξέλιξη, βεβαίως, αναμένεται να φέρει μεγάλη ικανοποίηση και στον κόσμο της ομάδας, καθώς ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της "ερυθρόλευκης" εξέδρας.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες