Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Νέες «βόμβες» Κούγια για τους... εξυγιαντές

Νέες «βόμβες» Κούγια για τους... εξυγιαντές

Μετά τις «βόμβες» του Αλέξη Κούγια - εκεί όπου κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του ο Θωμαΐδης - από τα όσα είπε για τον Πατέρα και τον Ντογιάκο, ο γνωστός δικηγόρος, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία είπε κι άλλα πολλά.


Ανέφερε πώς δρούσε και δρα το παρασκήνιο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αναφέρθηκε και στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου, εκεί που έγινε το έλα να δεις.

Ο Κούγιας, μίλησε για αυτούς που παρουσιάζονται ως εξυγιαντές και πώς χρησιμοποίησαν τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που ανήκει στον κλειστό κύκλο του Μελισσανίδη. Δεν τα λέμε ή τα γράφουμε εμείς αυτά. Τα έχει πει ο ίδιος ο Κούγιας, ο οποίος κατήγγειλε πως ο Παπαδόπουλος μεθόδευσε το αποτέλεσμα των εκλογών. Τρομερά πράγματα από τον Κούγια, που όπως είπε, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί ο γνωστός δικηγόρος. Συνέχισε σχετικά με το γεγονός πως θα κοπούν χρήματα από επαγγελματικές ομάδες, για να πλουτίζει ο ΟΠΑΠ και να μεθοδεύει αποτελέσματα στις ΕΠΣ.

Τέλος, ο Κούγιας, αναφέρθηκε και στο αυτοκίνητο του Ζωγράφου. Συμπέρανε πως όλες οι ηχογραφήσεις που δημοσιεύθηκαν παρανόμως, έγιναν σε αυτό το νοικιασμένο όχημα, του οποίου η εταιρεία, μάλιστα, ανήκει σε ένθερμο φίλο του ΠΑΟ και κολλητού του Παπαδόπουλου. Συμπτώσεις;

Ακούει κανένας εισαγγελέας όλα αυτά; Τέτοια πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία. Υπάρχουν σοβαρές αποκαλύψεις και καταγγελίες. Αυτοί είναι οι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες