Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Μαλιοτραβιούνται Αλαφούζος με Γιαννακόπουλο

dimitris-giannakopoulos-newer
 
Είναι μία ωραία οικογένεια! 
 
Αυτή είναι μία ωραία οικογένεια. Ο ένας (Αλαφούζος) βγάζει από τις εκπομπές του καναλιού του παράγοντες που κάνουν δηλώσεις κατά του Γιαννακόπουλου, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για πολλά περισσότερα και ο άλλος (ο Δημητράκης) βγάζει ανακοινώσεις με την υπογραφή των Γιαννακοπουλαίων, που καταδεικνύει τον Αλαφούζο ως υποκινητή κατά του μπασκετικού Παναθηναϊκού!Μιλάμε για φοβερά πράγματα.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλου υποστήριξε ότι ο δικαστής Πούλιος, που εισηγήθηκε την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση «Koriopolis», είχε γνωριστεί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω συλλέξει και κάνοντας μια εκτίμηση, ο κ. Πούλιος ήταν φανατικός οπαδός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, είχε διαρκείας και θεωρώ πως η γνωριμία και η επαφή του με τον κ. Μαρινάκη έγινε μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Αυτό έμαθα, χωρίς να σημαίνει κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως στο πρώτο βούλευμα καλώς απαλλάχθηκε ο κύριος Μαρινάκης, για τα υπόλοιπα, θέλω να πιστεύω πως θα λάμψει η δικαιοσύνη», είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεοπτική εκπομπή.

Η αντίδραση από την οικογένεια Γιαννακόπουλου ήρθε μέσω δήλωσης, με την οποία οι άνθρωποι που είχαν και έχουν στην ιδιοκτησία τους την «πράσινη» ΚΑΕ, αφού διαψεύδουν ότι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο δημόσιο λειτουργό, τα «βάζουν» με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μέσω των ΜΜΕ του «λασπολογεί» την οικογένειά τους, παραμονή των κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Λαμποράλ.
Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου:

«Με αφορμή τα όσα αυθαίρετα συμπεράσματα εξέθεσε ο πασίγνωστος για τη δράση του και την αξιοπιστία του, Μπέος, σε τηλεοπτική εκπομπή, θα επιθυμούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

– Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μιά εξόχως δημοφιλής ομάδα και πληθος δημοσίων λειτουργών είναι κάτοχοι διαρκείας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ως οικογένεια Γιαννακόπουλου να τους γνωρίζουμε όλους προσωπικά.

-Για τον συγκεκριμένο δημόσιο λειτουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο γνωστός για τη διαδρομή του, Μπέος, υπάρχει ένορκη κατάθεση ότι δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά
-Η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή στην Ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος μπορεί να ξεχωρίσει τη συνέπεια από τον καιροσκοπισμό, τον επιτυχημένο από τον αποτυχημένο. Γιατί τον κόσμο δεν τον κοροϊδεύει κανείς.

-Όσες προσπάθειες κι αν γίνουν μήπως και διαβρωθεί η σχέση των φίλων του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και το πιο ένδοξο κι επιτυχημένο τμήμα που κρατά ψηλά τη σημαία του συλλόγου, όσα ψέμματα κι αν εκτοξευθούν, όση λάσπη κι αν επιστρατευτεί, δεν θα υπάρξει το ποθητό, για μερικούς, αποτέλεσμα.

-Δεν είναι τυχαία επίσης η χρονική επιλογή της εκτόξευσης της λάσπης, όταν η ομάδα αρχίζει την προσπάθειά της για πρόκριση στο φάιναλ φορ! Τόση απειλή αισθάνονται ορισμένοι απο επερχόμενη επιτυχία του Παναθηναϊκού ώστε να επιστρατεύουν ακόμα και τον Μπέο;

ΥΓ: Προκαλεί τουλάχιστον απορία σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού πως δύο ΜΜΕ κοινής ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού, αφενός μεν επιτρέπουν τη λασπολογία εις βάρος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αφετέρου δε αναπαράγουν το περιεχόμενο με θέρμη τόσο ραδιοφωνικά, όσο και στο διαδίκτυο».

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες