Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Έτσι τη φέρνει η Ρόμα στον Ολυμπιακό για Μανωλά!

Έτσι τη φέρνει η Ρόμα στον Ολυμπιακό για Μανωλά!

Πολλά λεφτά πρέπει να πάρουν οι Ερυθρόλευκοι σε περίπτωση μεταπώλησης του Έλληνα στόπερ, όμως οι Ιταλοί ετοιμάζουν ...τρελό colpo grosso! Διαβάστε τι πάνε να σκαρώσουν...

Με ποιο ...κόλπο θα ντριμπλάρει η Ρόμα τον Ολυμπιακό σε περίπτωση μεταπώλησης του Κώστα Μανωλά; 


Ο Insider και τα Football Leaks ενώνουν τις δυνάμεις τους και ερμηνεύουν την συμφωνία της Ρόμα και του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά, αλλά και τις κινήσεις των «τζιαλορόσι» που θα τσεπώσουν όλο το παραδάκι μόνοι τους από την πιθανή πώληση του Έλληνα αμυντικού, παρά τα όσα πιστεύουν κάποιοι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν το 50% από την ενδεχόμενη μεταγραφή του. 

Ένας άλλος insider, αυτός που διαχειρίζεται την σελίδα Football Leaks έβγαλε στην φόρα την συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά και κάποιοι άρχισαν να ονειρεύονται (και να το λένε στα ράδια / γράφουν δημόσια) πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να τσεπώσουν ακόμα και μία «εικοσάρα» σε εκατομμύρια από πιθανή πώληση του Έλληνα αμυντικού φέτος σε ομάδα της Premier League.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ρόμα ήταν όντως πρωτότυπη και έξυπνη. Cash στο χέρι 6,5 εκατομμύρια ευρώ και άλλα τόσα σε μία δεύτερη δόση τον Σεπτέμβριο του 2016 (σε αυτά δεν βάζουμε διάφορα μπόνους από συμμετοχές που εισέπραξαν οι «ερυθρόλευκοι» και αγγίζουν το μύριο). Μέχρι τότε, ο παίκτης μισός - μισός, αν πωληθεί. Όλα ωραία και καλά ως εδώ. Μόνο που υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να ξεγλιστρήσεις από μία τέτοια συμφωνία. Εξάλλου, όταν στην Ρόμα έκαναν τέτοιες συμφωνίες, στην Ελλάδα είχαμε ακόμα πενταετίες.

Οι περισσότεροι έσπευσαν να ερμηνεύσουν ότι αν ο Μανωλάς πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει το 50% των χρημάτων. Για χαζούς τους έχετε τους Ιταλούς; Καταρχάς, αυτός είναι ο λόγος που δεν (μόσχο)πούλησαν τον Μανωλά παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της Τσέλσι, τόσο πέρυσι το καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο. Σιγά μην τον έδιναν και να μοιράζονταν το χρήμα!
Τι μπορούν να κάνουν οι «τζιαλορόσι» για να ξεγελάσουν το χαρτί που υπέγραψαν; Να τον δώσουν σε μία από τις αγγλικές ομάδες που της έχουν χτυπήσει την πόρτα (με τιμή εκκίνησης 40 εκατομμύρια ευρώ) δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς!

Κάπως έτσι, θα εξασκήσουν την οψιόν τον Σεπτέμβριο δίνοντας 6,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό, θα αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του Έλληνα αμυντικού και λογιστικά θα μπορούν να εισπράξουν όλο το παραδάκι το επόμενο καλοκαίρι, όταν η ομάδα που θα έχει πάρει τον Μανωλά θα δώσει τα χρήματα από την υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Τόσο απλό!

Αφήστε που υπάρχει και το άλλο. Νέο συμβόλαιο στον Μανωλά με σούπερ αυξημένες απολαβές με την υπόσχεση να πωληθεί τον Ιανουάριο, ώστε οι Ρωμαίοι να καρπωθούν όλα τα λεφτά της μεταγραφής του.

Πηγή:sportdog.gr & sdna.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες