Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Ένσταση ο Παναθηναϊκός! Μάλλον, ξαναέχει... Κούτσα!

Ένσταση ο Παναθηναϊκός! Μάλλον, ξαναέχει... Κούτσα!

Δεν τελείωσε το θέμα πρόκρισης της Λαμποράλ Κούτσα στο Final-4 του Βερολίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες (και δεν είναι Πρωταπριλιά), ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.


Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση, ο Παναθηναϊκός ζητά τη δικαίωσή του για κάτι που… αναμέναμε.

Όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό ντοκουμέντο, στο ΟΑΚΑ έγινε καταμέτρηση του ύψους της μίας μπασκέτας. Πρόκειται για την μπασκέτα στην οποία σούταρε η Λαμποράλ Κούτσα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ανεξήγητη η ευστοχία της Λαμποράλ σε αυτό το διάστημα.

Βρέθηκε 3 πόντους κοντύτερη από το προβλεπόμενο και έτσι η FIBA αύριο πρωί θα αποφασίσει τι θα γίνει, με πιθανή την επανάληψη της αναμέτρησης. Όχι τίποτα άλλο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να φωνάξουν «Διαμαντίδης…».

Σε τέτοιο βαθμό, που θύμισε την ευστοχία της Χίμκι κόντρα στον Ολυμπιακό, στη Ρωσία… Έτσι είναι. Κάνατε τους μάγκες. Με τη γνωστή τακτική σας, αυτή του να… κοροϊδέψετε, να πείτε τα δικά σας!

Για ό,τι νεότερο με την ένσταση θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Ως τότε, εσείς κρατήστε το 0-3 της Λαμποράλ Κούτσα…

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες