Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Κωλοτούμπα Σαββίδη! Αποκάλυψη για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη Σαββίδη για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό!

Ο Ιβάν μίλησε για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και αποκάλυψε τις συζητήσεις που έγιναν για το να θα κατέβουν στο Καραϊσκάκη, ενώ... προειδοποίησε και τους Πειραιώτες.


Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στη κάμερα της Nova και εκεί, τόνισε πως αν και η σκέψη του είναι να μην κατέβει στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, μάλλον θα έρθει στο Καραϊσκάκη, αφού αυτή ήταν η επιθυμία περίπου… 50 ατόμων με τους οποίους μίλησε!

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου τόνισε, πως εάν τελικά ο Δικέφαλος «κατέβει» στο Φάληρο με την πρώτη ομάδα, τότε θα έρθει για να… τιμωρήσει τον Ολυμπιακό.

Αρχικά είπε:
«Με μια λέξη είναι πολύ δύσκολο να σας μεταφέρω τι έχω περάσει, να αλλάξω τις έννοιες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δε μπορούσα να φανταστώ να βρίσκεται σε τέτοιο βάλτο το ποδόσφαιρο. Έχω σοκαριστεί. Είμαι περήφανος που κάθε μέρα, οι άνθρωποι που είναι υπέρ του καθαρού, διαφανούς και ποιοτικού ποδοσφαίρου, είναι όλο και περισσότεροι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ανάγκη την καθαρότητα και τη σοβαρή αντιμετώπιση. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ έχει ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε σε ένα λογικό τέλος».

Για το πότε βλέπει να υπάρχει λύση:
«Δε θέλω να θέσω χρονικά όρια. Έχει γίνει το έναυσμα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία και δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι όπως είπα, έχουν βρει τον εαυτό τους στον ΠΑΟΚ. Μου έλειπε ότι εγώ δεν έχω περάσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ για αυτό και ανέβηκα στη σκηνή με τα παιδιά. Βεβαίως δε θα κάνω πίσω, ούτε θα αλλάξω το δρόμο. Θα προχωρήσω ευθεία και μόνο ευθεία και δε θα υπάρχει καμία άλλη λύση. Πόσο καιρό θα μας πάρει; Ακόμα και όλη η ζωή μου να είναι ,θα την περάσω σε αυτό το δρόμο»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και το νέο γήπεδο:
«Ας ξεκινήσουμε από το γήπεδο. Το γήπεδο θα υπάρχει έτσι ή αλλιώς. Πιστεύω ότι τα 100 χρόνια θα τα γιορτάσουμε είτε σε απόλυτα ανακαινισμένη Τούμπα είτε σε καινούργιο γήπεδο. Το έχω πει πολλές φορές, ότι δε θέλω να χτίσω νέο γήπεδο και να χάσω την Τούμπα.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχω κάνει αρκετές συζητήσεις. Εγώ σαν Σαββίδης, είμαι εναντίον του να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου. Αλλά σήμερα έχω κάνει μια πολύ μεγάλη συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για τη γιορτή. Πίστευα ότι θα είναι πολλοί της άποψης, να μην πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Αλλά όλοι μου είπαν ομόφωνα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει και να παίξει. Η ζωή μου έχει μάθει να ακούω τους ανθρώπους και μου έχει μάθει επίσης να κάνω σωστή ανάλυση για κάθε βήμα. Σήμερα μπορώ να πω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα -και δεν είναι τυχαίο ότι το τονίζω αυτό- ότι εμείς θα πάμε στο Καραϊσκάκη με την πρώτη ομάδα και θέλω να τους τιμωρήσω έτσι. Αυτό θα είναι το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση. Αν θα πάμε πρέπει να παίξουμε με την πρώτη ομάδα.

Σήμερα έχω συζητήσει με 50 άτομα αυτό το θέμα. Πιστεύω μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα αποφασίσουμε. Ότι και αν είναι, εγώ περιμένω αποτέλεσμα. Όχι τα λόγια, αλλά των ενεργειών για την κάθαρση του ελληνικού ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει διαφορά αν πάμε ή όχι. Δεν είναι αυτό το σημαντικό πρόβλημα. Δε θέλουμε να παίζουμε βρώμικο ποδόσφαιρο και να έχουν σχέση με εμάς άνθρωποι που προσβάλλουν το ποδόσφαιρο. Δε θέλουμε να έχουμε σχέση με ανθρώπους που δεν είναι εντάξει με το νόμο. Υπάρχει η ηθική. Δεν είναι ηθικό, να κάνουν αυτά που κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είναι νόμιμο ή παράνομο πρέπει να αποφασίσει το δικαστήριο. Αν μπορούσατε να αναρωτηθείτε τι έναυσμα δίνει ο ΠΑΟΚ και το καταλάβετε, θα αντιληφθείτε τι ποδόσφαιρο θα υπάρχει στο μέλλον. Θα συμβεί αυτό. Η Ελλάδα θα είναι περήφανη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλος ο ελληνικός κόσμος ήταν περήφανος για την εθνική ομάδα. Όμως εμείς οι Έλληνες της διασποράς δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είναι τόσο βρόμικα τα πράγματα. Δεν πειράζει. Υπάρχει δύναμη και δυνατότητες. Υπάρχει μια ομάδα που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Θα προχωρήσουμε μόνο μπροστά, δεν υπάρχει άλλη λύση».


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες