Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Αυτός είναι ο λόγος που φεύγει ο Ρομπέρτο!

Αυτός είναι ο λόγος που φεύγει ο Ρομπέρτο!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ποιος όμως είναι ο πραγματικός λόγος που θέλει να φύγει ο Ρομπέρτο;


Η επιστροφή στην Ισπανία για χάρη των παιδιών του αποτελεί προτεραιότητα για τον Ρομπέρτο. Δεν βάζει εμπόδια ο Ολυμπιακός...

Πολλά τα σενάρια για το μέλλον του Ρομπέρτο, ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα είχε δηλώσει πως... έκλεισε ένας κύκλος και οι πιθανότητες αποχώρησής του από το μεγάλο Λιμάνι μετά από μία τριετία μόνο λίγες δεν είναι.

Προτεραιότητα του Ισπανού πορτιέρο μάλιστα είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του κι ο λόγος δεν είναι άλλος από το να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Συγκεκριμένη πρόταση βέβαια δεν φέρεται να υπάρχει στα χέρια του, ωστόσο ο Ολυμπιακός αν φέρει κάποια καλή πρόταση ο παίκτης, δεν πρόκειται να... στυλώσει τα παιδιά. Ακόμα πάντως κι αν υπάρξει κρούση από σύλλογο εκτός Ισπανίας, όπως η Αγγλία ή η Ιταλία, είναι δεδομένο πως θα την αξιολογήσει σοβαρά ο 30χρονος τερματοφύλακας.

Από εκεί και πέρα στο ενδεχόμενο που τελικά φύγει, στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Στέφανο Καπίνο ως πρώτο γκολκίπερ και να πλαισιωθεί από έναν ακόμα ταλαντούχο Έλληνα, με τα ονόματα των Διούδη, Τσιντώτα και Μπάρκα να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες