Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Απέτυχε και πάλι ο Κοντονής, τους... έβγαλε στην κοινωνία!

Απέτυχε και πάλι ο Κοντονής, τους... έβγαλε στην κοινωνία!

Απέτυχε και πάλι ο Κοντονής, τους... έβγαλε στην κοινωνία!

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια..


«Από τότε που έκλεισα τη θύρα 13, σταμάτησαν τα επεισόδια» υποστήριξε ο υφυπουργός Αθλητισμού σε πρόσφατη δήλωσή του, προκαλώντας τη γενική έκπληξη στο ακροατήριό του, που γέμισε από ερωτήματα: «Μα, πώς ήταν δυνατόν να υπάρχουν επεισόδια, αφού η έδρα του Παναθηναϊκού ήταν… τιμωρημένη; Πώς να γίνουν επεισόδια, όταν δεν υπήρχαν καν φίλαθλοι στο γήπεδο; Ποιος να τσακωνόταν δηλαδή, ο Αλαφούζος με τον Βασιλάκη τον Κωνσταντίνου;». Ολα αυτά για τον κ. Κοντονή, βεβαίως, ήταν απορίες… εκ του πονηρού, ερωτήματα που πηγάζουν από τους υποστηρικτές της διαφθοράς, που θέλουν να του βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές στη μεγάλη μάχη που δίνει υπέρ της εξυγίανσης. Γι’ αυτό και απαξιώνει πάντα να απαντά σε οποιονδήποτε ο οποίος του θέτει ενοχλητικές ερωτήσεις (όλες οι ερωτήσεις είναι ενοχλητικές για τον κ. Κοντονή, που προτιμά να αιθεροβατεί… alone).

Η πραγματικότητα όμως, αγαπητοί, δεν γνωρίζει από απορίες και ερωτήσεις. Μόνο ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ δίνει, καμιά φορά ΕΠΩΔΥΝΕΣ απαντήσεις, όπως καλή ώρα για τον κ. Κοντονή. Ποια επεισόδια… σταμάτησαν; Αυτά που γίνονταν σε ΓΕΜΑΤΑ γήπεδα; Ναι, βεβαίως, αφού ΑΔΕΙΑΣΑΝ τα γήπεδα, επόμενο είναι να μη γίνονται ΕΚΕΙ επεισόδια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι «σταμάτησαν»! Απλά, πολύ ΑΠΛΑ, άλλαξαν «πεδία μάχης»! Εφυγαν οι αλήτες από τις θύρες των γηπέδων και «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ» ΑΛΛΟΥ! Ελευθερώθηκαν, πήγαν σε άλλους χώρους, βγήκαν ΕΞΩ, στην κοινωνία! Εκεί όπου ΜΠΟΡΟΥΝ, πλέον, να δρουν ανενόχλητοι και ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ! Ακριβώς ΑΥΤΟ είναι το… «επίτευγμα» του κ. Κοντονή, που δυστυχώς δεν έχει αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να «διαβάζει σωστά» τα γεγονότα της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Τέσσερις μέρες το «μεγάλο»

Τι βλέπουμε λοιπόν τον τελευταίο καιρό; Μια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση (πολύ σωστός ο χαρακτηρισμός της ΕΠΟ) που έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας! Μην ξεχνάμε, στη ΛΕΥΚΑΔΑ έγινε η πρώτη καταδρομική επιχείρηση της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ οργανωμένων χουλιγκάνων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Εκεί, στη δυτική άκρια της Ελλάδας, οι οργανωμένοι (με οργάνωση ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ) πράσινοι αλήτες κατέλυσαν κάθε κράτος δικαίου, κάθε νόμο, κάθε έννομη τάξη. Εξέδραμαν ανενόχλητοι, διέβησαν τα περάσματα ανενόχλητοι, ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ τον υπάλληλο ανενόχλητοι, έκαναν τα αίσχη που έκαναν ανενόχλητοι και… επέστρεψαν εν Αθήναις… ανενόχλητοι!

Πόσοι ήταν; Καμιά εκατονπενηνταριά, κατά τους μετριότερους υπολογισμούς. Και πόσοι συνελήφθησαν; «Μερικοί». Επτά ή οκτώ, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ποτέ δεν μάθαμε τα ονόματά τους, ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία τους. Ούτε βεβαίως και πρόκειται να μάθουμε ποτέ. Οπως και δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ περί της τύχης τους. Πήγε κανένας μέσα; Είναι κανένας μέσα; Θα δικαστούν; Και αν δικαστούν… πότε θα δικαστούν;

Ουδείς γνωρίζει. Ο,τι έγινε έγινε. Και όπως έλεγε κάποτε ο σοφός Φάνης Γεωργίου, κάθε θαύμα διαρκεί τρεις μέρες και το μεγάλο τέσσερις. Ουδείς ασχολείται πλέον. Πολύ φοβάμαι ούτε καν η Δικαιοσύνη, που με τόση επικοινωνιακή έμφαση είχε επέμβει τις πρώτες ώρες!

Η παράλειψη της ΕΠΟ

Προχθές, οι ΙΔΙΟΙ αυτοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ επιτέθηκαν στο σεμινάριο διαιτητών. Οπως πάντα φορώντας κράνη και κραδαίνοντας ρόπαλα και σιδηρολοστούς, απείλησαν, τρομοκράτησαν, έβρισαν, ακόμα και ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΑΝ εναντίον ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, που δεν έχουν πειράξει ΚΑΝΕΝΑΝ από τους ΑΛΗΤΕΣ προσωπικά. Πείραξαν ανθρώπους που ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ είναι ΑΝΩΤΕΡΟΙ τους σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία χαρακτηρίζει «εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη» τη ΣΠΕΙΡΑ των ΠΡΑΣΙΝΩΝ αλητών. Παρατηρώ μία μικρή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ. Λείπει από τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση», μία λέξη. Η λέξη «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ»! Η δράση όλων αυτών των τσουτσουνοχουλιγκανάκιων δεν έχει ανδρικά χαρακτηριστικά. Πάνε πάντα πολλοί εναντίον λίγων, οπλισμένοι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά. Ορμάνε όλοι μαζί, χτυπάνε τυφλά όλοι μαζί. Ποιοι; Αυτοί που έτσι και πιάσεις κανέναν τους και του βγάλεις το κράνος, θα του φύγουν τα τσίσια και θα κυλάνε απ’ το μπατζάκι του. Θα κατουρηθούν πάνω τους έτσι και τα βρούνε δύσκολα οι τύποι.

Στα συνέδρια της πλάκας δεν πάνε

Και ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Οτι δεν πήγαν σε κανένα… «συνέδριο» της πλάκας, από αυτά με τους πομπώδεις τίτλους (π.χ. Game Changer Sports και του κώλου τα εννιάμερα) σαν αυτό που ήταν προχθές και αγόρευε, πάνω-κάτω την ίδια ώρα, ο υφυπουργός κ. Κοντονής, αυτός που έχει… πατάξει τη βία στα γήπεδα και την έχει στείλει… αλλού. Δεν πάνε σε τέτοια μέρη γιατί αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Πάνε μόνο ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, εκεί που δεν τους περιμένει κανένας, και πάντα κατόπιν επιτελικού σχεδίου, για να αιφνιδιάζουν τον ανύποπτο κοσμάκη. Αυτή είναι η «μαγκιά τους», αυτή η νοοτροπία τους, αυτός και ο… ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ τους.

Για να δούμε όμως τι ακριβώς πέτυχαν οι… «συνοδοιπόροι» του κ. Κοντονή στον αγώνα κατά της… διαφθοράς… Ωραία λοιπόν, τρομάξανε μερικούς διαιτητές και βοηθούς. Και λοιπόν; Πρόκειται να κερδίσουν τίποτα αυτοί και η ομάδα τους; Δηλαδή, τώρα αυτοί οι διαιτητές που ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ από την πράσινη αλητεία θα σφυρίζουν υπέρ της ομάδας τους; Πιστεύουν δηλαδή ότι θα παίρνουν πέναλτι που δεν είναι ή ότι θα βάζουν την μπάλα στα δίχτυα οι… διαιτητές, χωρίς τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών; Αν έτσι νομίζουν, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι, και αυτό δεν θ’ αργήσουν να το διαπιστώσουν. Τα πλέι οφ είναι κοντά και μάλιστα με τη… συμμετοχή τους, αφού έληξε αυτή η ποινή της ομάδας τους. Μέσα θα είναι, θα δουν και θα… καταλάβουν.

Ιδια ο… Μουράτης, η άσχετη τηλεπαρουσιάστρια!

Εμαθα ότι η παρουσιάστρια της κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής του Σκάει έκανε μεγάλη πατάτα. Είπε ότι ο Μπεργκ είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος… «μέχρι στιγμής», όμως, γιατί… «υπάρχουν και τα πλέι οφ»! Δηλαδή εννοούσε ότι αν συνεχίσει να βάζει γκολ ο Μπεργκ στα… πλει όφ, μπορεί και να βγει… πρώτος σκόρερ!!! Εντάξει, λάθος έκανε η κοπελίτσα, δεν πειράζει, μικρή είναι, ακόμα μαθαίνει. Ασε που τη συμπαθώ ιδιαίτερα, γιατί όταν τη βλέπω θυμάμαι τον… Ανδρέα Μουράτη! Καταπληκτική η ομοιότητα άμα τη δεις από τη μέση και κάτω. Και εκείνος γεμάτος ποντίκια στα θεόστραβα ποδάρια του ήταν.

Η FIFA μπέρδεψε «σκατοντιενέδες» και «σαγόνιες»!

Τους έχει μπερδέψει η FIFA, ή τα αφεντικά τους δεν συμφωνούν μεταξύ τους; Οπως και να έχει, εγώ βλέπω να έχει ξεσπάσει διαμάχη μεταξύ των επιφανών ΑΡΔακων όσον αφορά το νόημα της επιστολής της FIFA στον Κοντονή! Οι «σκατοντιενέδες» ισχυρίζονται η επιστολή δικαιώνει τον Κοντονή, διότι εστιάζεται στον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας που «πρέπει να αλλάξει». Οι «σαγόνιες» του Σκάει πανηγυρίζουν, γιατί θεωρούν ότι η επιστολή της FIFA είναι «κόλαφος κατά του Κοντονή»! Ποιος έχει δίκιο απ’ τους δύο; Μα, βεβαίως, ΚΑΝΕΝΑΣ τους. Η επιστολή της FIFA είναι απλώς ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ για το τι θα εξετάσει η επιτροπή της που θα έρθει στην Αθήνα. Οσο για το τι… «θα βγει» από την ιστορία αυτή, εγώ θα αποτολμήσω μια πρόβλεψη: το μόνο που θα βγει θα είναι ο… Κοντονής!

ΥΓ.: Αλήθεια, ο κ. Κοντονής… γουστάρει με όλα αυτά; Καμία αντίδραση δεν είδα, πουθενά! Οπότε, μάλλον θα γουστάρει, ε; Θα γουστάρει, σίγουρα!

*** Δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβαινε καθόλου να παίξει στον β’ γύρο, πάλι πάνω από τους μπουγάτσες θα τερμάτιζε;
 
*** Η σωστή ανάγνωση του Λεβαδειακός – Κούλα 3-0 είναι Κομπότης δύο, Μελισσανίδης μηδέν, με σκορ 5-1!
 
*** Η εντολή που έχει δοθεί είναι να φύγει ο Αλγερινός «χωρίς απαιτήσεις». Ελα όμως που ο Αλγερινός είναι τσαμπούκι και δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Θυμηθείτε, θα έχουμε μεγάλο σίριαλ με αυτό το θέμα. Αλλά στο τέλος, είτε «έτσι» είτε «αλλιώς», ο Αλγερινός θα τους τα πάρει.

*** «Μίλησα πολλές φορές με τον ΠΑΟΚ, με πολλούς. Μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον Τσιτσιακόφ, με τον Τζακ Αγγελίδη κ.ά.» αποκάλυψε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μόνον… αυτοί; Λίγοι είναι, ρε Τιμούρ, αυτοί που μίλησες μαζί τους. Εχει καμιά… δεκαριά ακόμη. Ορεξη να ’χεις.
 
*** Βαρούχα, συγχαρητήρια για τους… «φαν» που σε στηρίζουν! Αλήθεια, ρε Παναγιώτη, πόσο πιο χαμηλά θα φτάσεις; Οταν ξεκινήσει η κατρακύλα, τελειωμό δεν έχει…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 20/04/2016)
Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες