Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άκυρο το ματς του ΠΑΟ με Κούτσα! Θέλουν ξανά.. δεν τους έφτασε..!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κερδίζει στα χαρτιά το ματς ο ΠΑΟ

Ανατροπή δεδομένων! Ο ΠΑΟ τελικά θα πάρει το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα στα χαρτιά και μαζί την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.. ή μάλλον έτσι νομίζουν...


Οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει ένσταση καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι μπασκέτες είχαν πειραχθεί από τους Βάσκους, οι οποίοι είχαν πειράξει επίσης και τα διχτάκια. (και όμως δεν ειναι πρωταπριλιά.. αλήθεια λέμε)

Ένσταση ο Παναθηναϊκός! Μάλλον, ξαναέχει... Κούτσα!

Ντροπή τους! Ο ΠΑΟ είναι καθαρός, θα δικαιωθεί και θα πάρει την πρόκριση για το Βερολίνο. Τα βρόμικα κόλπα των Ισπανών δεν θα περάσουν στην πιο καθαρή ομάδα της Ευρώπης. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Ευτυχώς, όμως, οι «πράσινοι» είναι… γάτες και θα πάρουν το ματς στα χαρτιά. Η δικαίωση είναι κοντά!

Ας τα αφήσουμε τώρα όμως αυτά. Να ευλογήσουμε και λίγο τα... γένια μας. Σας είχαμε γράψει για την απόλυση του Τζόρτζεβιτς σε περίπτωση αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κίνηση που πήρε «σάρκα και οστά», αφού στο στρατόπεδο των «πρασίνων» δεν άντεξαν να βλέπουν αυτήν την εικόνα. Εξάλλου ήταν μία απόφαση που είχε παρθεί προ ημερών όπως σας αποκάλυψε το gavros.gr.

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες