Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Τι είπε ο Σπανούλης για τον αποκλεισμό

Τι είπε ο Σπανούλης για τον αποκλεισμό

Διαβάστε τι δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ που βρήκε τον Ολυμπιακό να αποχαιρετά την φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκας.


«Δεν έχουμε συνηθίσει να μένουμε εκτός προημιτελικών. Έχουμε κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σίγουρα αυτό μας κακοφαίνεται. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Παίζουμε στον Ολυμπιακό, που είναι μία μεγάλη ομάδα και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, όπου θα κυνηγήσουμε το στόχο που μας έχει απομείνει. Δεν παίξαμε το μπάσκετ που θα μπορούσαμε να παίξουμε και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο καθένας θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε γιατί όπως είπα έχουμε ένα στόχο μπροστά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σε ένα αδιάφορο ματς ήρθε και μας χειροκρότησε στο τέλος. Αυτό το χειροκρότημα αξίζει παραπάνω από έναν τίτλο. Δείχνει την αγάπη τους και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια και τον επόμενο στόχο μας. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και χωρίς τον κόσμο του δεν υπάρχει. Να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αβαντάζ έδρας και φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε:

«Κάναμε ήττες που δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Όλες οι μεγάλες ομάδες θα περάσουν δυσκολίες και αποτυχίες. Το θέμα είναι να βλέπεις τα λάθη σου και να βγαίνεις πιο δυνατός. Είναι πιο σημαντικό να κάνεις την αυτοκριτική σου και να έρχεσαι πιο δυνατός. Πονάμε τη φανέλα και παίζουμε για την υπερηφάνεια μας και τον κόσμο. Παρότι χάσαμε από την ΤΣΣΚΑ και δεν μας αρέσει αυτό, παλέψαμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Έχουν γίνει λάθη, αλλά δεν είναι ώρα για δάκρυα. Ψηλά το κεφάλι. Αρχής γενομένης από το ματς με το Ρέθυμνο, όπου πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε σκληρά για το στόχο μας».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες