Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Αποκαλύψεις Γιαννιώτα για Σίλβα και Ολυμπιακό

Αποκαλύψεις Γιαννιώτα για Σίλβα και Ολυμπιακό

Ο νεαρός εξτρέμ και πρωταθλητής Κύπρου πλέον με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε για τον δανεισμό του, για τις σχέσεις του με τον Μάρκο Σίλβα, αλλά και για το που θα παίζει την επόμενη σεζόν.


Συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3 παραχώρησε ο Γιαννιώτας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Μάρκο Σίλβα. Αναλυτικά...

Για την πορεία του στην Κύπρο:
«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Η ομάδα ήταν στο -10. Λένε ότι ο καλός δείχνει την αξία του στο τέλος και αυτό κάναμε. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα θέλαμε μόνο νίκες. Σε 16 ματς κάναμε 15 νίκες και μία ισοπαλία. Με βοήθησε απίστευτα η ομάδα. Όλοι με καλοδέχτηκα ν και μου φέρθηκαν σαν ένα φίλο τους που είχαν να τον δουν χρόνια αυτό βγήκε και στο γήπεδο. Ήμουν έτοιμος γιατί είχα κάνει και προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και παρουσίασα ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Για την ετοιμότητα του όταν πήγε στον ΑΠΟΕΛ:
«Όταν κάνεις προπονήσεις και προετοιμασία με τον Ολυμπιακό όπου και να πας είσαι έτοιμος. Μου έλειπε λίγο ο ρυθμός, αλλά τον βρήκα στα 3-4 πρώτα παιχνίδια».

Για το αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ:
«Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, 14 του μηνός είναι η φιέστα αν δεν κάνω λάθος και από εκεί και πέρα είμαι σε άδεια και είμαι πάλι παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτή ήταν η συμφωνία το δεύτερο μισό να είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Όλα πήγαν καλά πήρα το πρωτάθλημα και μετά θα είμαι πάλι παίκτης του Ολυμπιακού».

Για τη σχέση του με τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα και τα δημοσιεύματα μετά τον δανεισμό του:
«Αυτά τα έβλεπα και γελούσα. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον κύριο Σίλβα. Μιλήσαμε και ξηγηθήκαμε. Έπρεπε να πάω κάπου και να βρω τα πατήματα. Είναι όλα ψέματα ότι είχαμε κακές σχέσεις. Επαγγελματίας ο κύριος Σίλβα προς εμένα και εγώ προς αυτόν. Ότι βγήκε προς τα έξω ότι δεν χαιρέτησα και δεν είχαμε καλές σχέσεις είναι… να είχαμε να λέγαμε. Ο κύριος Σίλβα είναι προπονητής του Ολυμπιακού, οι σχέσεις είναι τυπικές όπως με όλους τους παίκτες, γιατί ο προπονητής πρέπει να κρατάει αποστάσεις απ’ όλους τους παίκτες.»

Για το τι παραπάνω χρειάζεται ο Ολυμπιακός:
«Είναι θέμα συγκυριών. Δεν του λείπει κάτι του Ολυμπιακού. Βγάζει σεβασμό στην Ευρώπη, αλλά είναι θέμα συγκυριών. Η ομάδα δεν προχώρησε φέτος στην Ευρώπη, αλλά δεν πρέπει να το βάζει κάτω. Έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Έχει φτάσει η στιγμή ο Ολυμπιακός να κάνει το κάτι παραπάνω».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες