Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

"Βούλιαξε" η Ζάκυνθος από τη διαφθορά, τη βία και τους τραμπουκισμούς!


Τι έγινε...; Ο... ευαίσθητος Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος δεν... σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα διαφθοράς και βίας, ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι "παίχθηκε" στο ίδιο το "χωριό" του;


Στη Ζάκυνθο αναφερόμαστε, φυσικά, και στις εκλογές της τοπικής ΕΠΣ, οι οποίες μάλλον δεν ήταν και τόσο... κρυστάλινες!

Όπως διαβάσαμε στο Fimotro.blogspot, στο όμορφο νησί του Ιονίου διαδραματίστηκαν πολλές "ομορφιές" τις τελευταίες μέρες, με... μαύρες σακούλες, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς από γνωστούς χουλιγκάνους της ΑΕΚ, αλλά και υπαλλήλους της εταιρείας του Δημήτρη Μελισσανίδη, της Aegean, οι οποίοι -όπως γράφει το ρεπορτάζ- είχαν... λόγο και... άποψη για τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νησιού.

Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο Fimotro.blogspot και πάρτε μια... καλή γεύση για το τι έγινε στο νησί του Σταύρου Κοντονή!

"Αυτό είναι πραγματικά… τραγική ειρωνεία! Να μιλάει τόσους μήνες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής που δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι θα καταπολεμήσει τη…

“διαφθορά” στο ποδόσφαιρο και τη “βία” στον αθλητισμό! Κι όμως, κάτω απο τη μύτη του, στο ίδιο του το… νησί, τη Ζάκυνθο, βασίλεψαν και η διαφθορά και η βία. Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν συνεργάτες μας απο το όμορφο νησί του Ιονίου παίχτηκε τεράστιος…τζόγος για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου. Και μπορεί την ημέρα των εκλογών να είχαμε αγκαλιές και φιλιά απο τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου κ. Μαλιούφα, αλλά τις προηγούμενες ημέρες βασίλεψε ο τρόμος και το… ξύλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το νησί, με κέντρο… επιχειρήσεων το ξενοδοχείο “Παλατίνο”, στήθηκε ένας μηχανισμός δωροδοκίας και απειλών στα μέλη της ΕΠΣ Ζακύνθου που θα ψήφιζαν! Στο ξενοδοχείο αυτό αλλά και στα “μαζέματα” σε ταβερνεία, για ένα ολόκληρο δεκαήμερο, βρέθηκαν ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος (γνωστός για τον παρασιτικό του ρόλο στο ποδόσφαιρο ως “νταραβεριτζής” και εμπλεκόμενος με τη δικαιοσύνη με διαφόρους τρόπους αφου είναι κακουργηματικά διωκόμενος) μαζί με μια εκλεκτή… παρέα απο χουλιγκάνους της ΑΕΚ και την κυρία Βαρβαρέσου Μικέλα που στα έντυπα της Aegean,  της εταιρείας του κ. Μελισσανίδη, αναφέρεται ως υπάλληλος της Aegean Shipping!

Ας ψάξει λοιπόν ο Κοντονής να μάθει πόσα λεφτά διακινήθηκαν στο νησί του και για ποιό λόγο, αυτός που είναι τόσο... ευαίσθητος με τη διαφθορά!

Ας ψάξει ο Κοντονής να μάθει τι έκαναν στο νησί του οι κύριοι Ζαφειρόπουλος, Παπαδημητρίου, Πινκερίδης, Σελληνιωτάκης, Γεωργαντόπουλος και Ταβουλάρης που συνόδευαν την κυρία Μικέλα...
Κάποιοι λένε ότι είναι ταυτοποιημένοι χουλιγκάνοι της ΑΕΚ... Και ποιός είναι ο άνθρωπος που εδάρη ανηλεώς απο τα αδέρφια Σαρακίνη, γνωστά στη... νύχτα της Ζακύνθου με αφορμή το τι ήθελε να ψηφίσει στις εκλογές τις ΕΠΣ Ζακύνθου!

Δέκα μέρες τραμπουκισμοί, λεφτά σε σακούλες και βια στο νησί του Υφυπουργού που κατά τα άλλα θα... καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!"

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες