Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Θα βρει αυτό που θέλει; Και ο Ολυμπιακός;

Θα βρει αυτό που θέλει; Και ο Ολυμπιακός;

Ντόρος γίνεται ήδη με τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν είναι τόσο… σίγουρος για τη νέα χρονιά. Από το κλίμα που εισπράττουμε, περισσότερες είναι οι τάσεις φυγής. Ας δούμε, όμως, δύο-τρία πράγματα σε ό,τι αφορά τον βασικό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και τη φετινή σεζόν.


Είναι δεδομένο πως ο Ρομπέρτο δεν έχει κανένα παράπονο από τον Ολυμπιακό. Νιώθει καλά, ξέρει ότι εδώ του έχουν όλοι εμπιστοσύνη.

Είναι επίσης δεδομένο πως έχει το θέμα του με την οικογένεια και τα παιδιά του, μετά τον χωρισμό του με την Μάρτα. Δεν θα έκρυβε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά…

Επίσης, ο Ρομπέρτο δεν θέλει να πάει κάπου και να κάθεται στον πάγκο. Θέλει να παίζει, να έχει φανέλα βασικού.

Εδώ, όμως, αλλάζουν και τα δεδομένα της κατάστασης. Σε ποιο σύλλογο θα μπορούσε να πάει αυτή τη στιγμή ο Ρομπέρτο που να ξέρει ότι θα είναι και βασικός, αλλά και ότι μπορεί να καλύψει οικονομικά τον Ολυμπιακό;

Ένας αμυντικός, ένας μεσοεπιθετικός, μπορούν να φέρουν μια καλή πρόταση. Στους τερματοφύλακες, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Κάθε άλλο.

Αίσθησή μας, ότι θα… τραβήξει αυτή η ιστορία με τον Ρομπέρτο. Για το επόμενο διάστημα τουλάχιστον. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συγκεκριμένη πρόταση. Φιλολογικό ενδιαφέρον από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, αλλά… ως εκεί.

Εν αναμονή εξελίξεων, αλλά η ουσία είναι πως ο αν φύγει ο Ισπανός, ο Ολυμπιακός θα εμπιστευθεί τον Στέφανο Καπίνο. Είναι δεδομένη αυτή η απόφαση και με την έγκριση του Σίλβα φυσικά που πιστεύει στα προσόντα του διεθνή πορτιέρο.

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες