Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Αρχίζει ξανά το Κύπελλο, με μαθητές ο τελικός!!

Αρχίζει ξανά το Κύπελλο, με μαθητές ο τελικός!!

Ανακοινώθηκε από το Υφυπουργείο, γλιτώνουμε οριστικά το Grexit. Διαβάστε όμως πως θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός, αλλά και τις πιθανές ημερομηνίες.


Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπέγραψε σήμερα την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου, ενημερώνοντας και επισήμως την ΕΠΟ.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Σταύρο Κοντονή, οι τρεις αγώνες που απομένουν στα ημιτελικά, ο επαναληπτικός δηλαδή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τα ματς μεταξύ ΑΕΚ-Ατρόμητου θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει με μαθητές!

Όσον αφορά τις ημερομηνίες που θα λάβουν χώρα οι αγώνες, το ΑΕΚ-Ατρόμητος είναι πιο πιθανό να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (20/4) ενώ ο επαναληπτικός στο Περιστέρι, καθώς και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα γίνουν μία εβδομάδα αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού:
«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.
Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.
Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες