Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Πού και πώς θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου;

Πού και πώς θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου;

Το Κύπελλο Ελλάδος ξαναρχίζει, όμως τα εναπομείναντα ματς θα διεξαχθούν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και δεν θα θυμίζουν όσα έχουμε δει μέχρι τώρα…


Το Κύπελλο ξαναρχίζει, το Grexit απομακρύνεται και πλέον ξεκινάνε τα σενάρια για το πού, πότε και πώς θα γίνει ο τελικός, στον οποίο είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιον θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός, είναι ήδη αρκετά, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο τελικός είναι πολύ πιθανό να γίνει εκτός Αθηνών, ειδικά αν βρεθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ενώ «παίζει» δυνατά και το σενάριο να δούμε το ματς χωρίς κόσμο ή με μαθητές στην εξέδρα.

Επίσης, υπάρχουν και έντονες πιέσεις ο διαιτητής του τελικού να είναι ξένος, κάτι που φαίνεται να έχει γίνει δεκτό και από την FIFA.
Θυμίζουμε, πως ο κύριος Κουτσοκούμνης, αποχωρώντας από την συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή, δήλωσε σχετικά: "Δεν έχουμε συμφωνήσει για τον τελικό. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει η δέσμευση να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Θα δούμε πώς θα γίνει ο τελικός. Ισως εκτός Αθήνας, ίσως χωρίς κόσμο, ίσως με παιδιά στις εξέδρες. Η ΕΠΟ θα στείλει τις απόψεις της στο Υπουργείο. Mέχρι την Παρασκευή ο κ. Κοντονής αποφασίζει οριστικά την επανέναρξη του Κυπέλλου".

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες