Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Βγήκε η απόφαση για Παναθηναϊκό και ντέρμπι!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Βγήκε η απόφαση για Παναθηναϊκό!

Διαβάστε το τι αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο για την προσφυγή των "πρασίνων"  κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου που δεν έγινε ποτέ...


Ο Παναθηναϊκός ζητούσε την επιστροφή των τριών βαθμών που του αφαιρέθηκαν για τα γεγονότα της Λεωφόρου στο ματς με τον Ολυμπιακό, όμως η προσφυγή του κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων απορρίφθηκε οριστικά από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Έτσι, οι βαθμοί δεν επιστρέφονται στους "πράσινους" κι έτσι, σε ό,τι αφορά αυτή την υπόθεση, δεν υπάρχει πλέον εκκρεμοδικία.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση:

Αριθμός απόφασης 86/26-4-2016: Δέχεται τυπικά την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ και την παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ’ αριθμ. 92/31-12-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι για την υπό στοιχείο 4η πράξη (άρθρο 15 παρ. 6 περ. δ του Πειθ. Κώδ. της ΕΠΟ) πρέπει να επιβληθεί η χρηματική ποινή των ογδόντα χιλιάδων (80.000) ευρώ και μόνον γι’ αυτήν την παράβαση).

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες