Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Βούρου!! Θα μας τρελάνει ο μικρός!

Βούρος: «Παίζω και... τερματοφύλακας, αρκεί να είμαι βασικός»

Σε όποια θέση και να χρειαστεί, ακόμη και τερματοφύλακας παίζει ο Πραξιτέλης Βούρος, αρκεί να είναι βασικός, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στη media day, ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού. 

«Παίζω και... τερματοφύλακας, αρκεί να είμαι βασικός»Να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στους τίτλους που κατακτά ο Ολυμπιακός, επιθυμεί ο Πραξιτέλης Βούρος, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στη media day.

Αναλυτικά:

Για τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό:
«Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα, που από μικρός ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πόσω μάλλον να παίρνω τίτλους. Έχω ένα πολύ μικρό μερίδιο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα ήθελα από του χρόνου, να έχω μεγαλύτερο».

Για τις δύο καλύτερες φετινές του στιγμές: «Η συμμετοχή μου με την Άρσεναλ σαν αλλαγή και αυτή με τον ΠΑΟΚ σαν βασικός, επειδή συνδυάστηκαν με νίκη και καλή εμφάνιση της ομάδας. Σίγουρα τη νέα χρονιά θέλω να έχω πιο πρωταγωνιστικό ρόλο και να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου αλλά και να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για τον κόσμο στην Μυτιλήνη που ζητούσε πέρσι από τον Μίτσελ να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην Καλλονή: «Η καταγωγή μου έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά με όλο τον κόσμο έχω καλές σχέσεις. Με στηρίζουν, με βοηθάνε και θέλουν να πάω ψηλά.

Για το ότι προέρχεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού: «Προέρχομαι από την ακαδημία του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, ήμουν πολλά χρόνια και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο που ήρθα στην ομάδα και εντάχθηκα στα τμήματα υποδομής. Η ακαδημία του Ολυμπιακού, γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Όλο και περισσότερα παιδιά συμμετέχουν στις προπονήσεις και στους αγώνες, οπότε πρέπει να δουλεύουν σκληρά, ώστε να τους έρθει η ευκαιρία να πάνε στα τμήματα υποδομής και να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Για το αν προτιμά να παίζει ως στόπερ ή ως δεξί μπακ:
«Και τερματοφύλακας παίζω, αρκεί να είμαι βασικός».

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες