Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Νέες φοβερές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στη Ζάκυνθο

Νέες φοβερές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στη Ζάκυνθο

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των εκλογών της ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού οι αποκαλύψεις τόσο του fimotro.blogspot.gr όσο και του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια μέσω των δηλώσεών του στην ιστοσελίδα www.gazzetta.gr προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση και ρίχτερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον τρόπο δράσης των αυτοαποκαλούμενων εξυγιαντών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη υπάρχει παρέμβαση της ΕΠΟ, η οποία συγκεντρώνει στοιχεία για τους εκπροσώπους-φαντάσματα των σωματείων. Πρόκειται για πρόσωπα που αν και ήταν άγνωστα στον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού του Κοντονή, ψήφισαν ανενόχλητα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, όπου ως γνωστόν νικητής αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Μαλιούφας, ξάδερφος του Κώστα Μαλιούφα, παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ.

Τα στοιχεία που θα συγκεντρώσει η ΕΠΟ θα σταλούν, όπως αποκάλυψε χθες, ο Μανώλης Γαβαθιώτης στη FIFA, όπου η ομοσπονδία πρόκειται να καταγγείλει ωμές παρεμβάσεις στις εκλογές, αλλά και πώς βλέπουν οι αυτοαποκαλούμενοι εξυγιαντές την… εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Επίσης, τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα πάντα με πηγές, θα κατατεθούν και στην ελληνική δικαιοσύνη.
«Καυτό» ερώτημα προς τον πρώην πρόεδρο, Κωνσταντίνο Μαρίνο, αποτελεί γιατί δέχθηκε έξι πληρεξούσια σωματείων από έναν δικηγόρο, συνοδευόμενο από τον κ. Σαρακίνη; Οι δυο προαναφερόμενοι δεν είχαν τέτοια αρμοδιότητα. Τα πληρεξούσια κατατίθενται από το ίδιο το σωματείο ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο δικαστικό επιμελητή. Δηλαδή, δεν προβλέπεται παράδοση πληρεξούσιου από δικηγόρο με συνοδεία του κ. Σαρακίνη!

Ο κ. Μαρίνος έχει κάποια απάντηση επ’ αυτού; Γνώριζε τι έκανε η γραμματεία της ΕΠΣ Ζακύνθου; Γιατί δέχθηκαν τα πληρεξούσια με τρόπο που δεν προβλέπεται από το καταστατικό; Εξέφρασαν αντιρρήσεις και πείσθηκαν από τις απαντήσεις που πήραν;
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν και δημοσιεύτηκαν στο μπλογκ fimotro, τα οποία φυσικά και προκάλεσαν αίσθηση, στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου ψήφισαν άτομα άγνωστα στον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού. Μήπως ήταν οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας;
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κυρία Μικέλα Βαρβαρέσου, η οποία όπως βλέπετε στο φυλλάδιο (φωτό πάνω) εργάζεται στην Aegean, ιδιοκτησίας Μελισσανίδη. Παράλληλα ο κ. Παπαδημητρίου ψήφισε ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ… Ζακύνθου;


Κάθε ενδιαφερόμενος εισαγγελέας μπορεί να βρει τα ονόματα αυτών που ψήφισαν στις εκλογές. Μπορεί και να επιβεβαιώσει ότι ήταν άγνωστοι στον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού. Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει ζητήσει ενημέρωση γι’ αυτό; Γνωρίζει ότι απειλήθηκαν σωματεία; Γνωρίζει, πάντα σύμφωνα με καταγγελίες, ότι υπήρξαν και δύο θύματα ξυλοδαρμού;
Βέβαια όλα αυτά η προπαγάνδα τα θεωρεί… εξυγίανση. Αν, όμως, δεν άρεσαν στο καθεστώς που στηρίζει, τότε και οι ίδιοι θα ζητούσαν την επέμβαση της τακτικής δικαιοσύνης.
Καταγγελίες υπάρχουν και για την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου, «πρώην υπαλλήλου της ΕΠΟ, που ανήκει στον κλειστό κύκλο του Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011», όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας. Η παρουσία του στο ξενοδοχείο «Παλατίνο» προκάλεσε αίσθηση, όπως επίσης και ότι αρκετός ποδοσφαιρόκοσμος του νησιού, που ψήφιζε στις εκλογές, πέρασε από εκεί!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του γνωστού ποινικολόγου και μεγαλομετόχου της Λάρισας, Αλέξη Κούγια, για τον Γιάννη Παπαδόπουλο «ολόκληρα 24ωρα ενορχήστρωσε και μεθόδευσε το αποτέλεσμα των εκλογών (σ.σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου). Επίσης, έμαθα ότι το νησί γέμισε με ανθρώπινες φιγούρες, τις οποίες εμείς οι απλοί άνθρωποι αποκαλούμε μπράβους, αρχίζοντας μια σειρά εκβιασμών με απειλές και πολλά χρήματα, προς τα σωματεία τα οποία μη νομίζετε ότι είναι και πολλά. Είναι μόλις 26. Ετσι, αποτέλεσμα ήταν να βγει αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».

Ούτε αυτά δεν ενδιαφέρουν την εισαγγελία;
 
Ούτε τον κ. Κοντονή ενδιαφέρουν; Ο υφυπουργός είχε ενημέρωση για το τι γινόταν στο νησί του; Ξέρουμε ότι δεν είχε, όμως τι θα κάνει για αυτό ο υφυπουργός που διαλαλεί ότι θέλει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου;

Τέλος, όλως τυχαίως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας, έκανε κοινή εμφάνιση, μαζί με την απαραίτητη συνοδεία, με τον σύμβουλο διαιτησίας του Σαββίδη, Μάλαμα Τεβεκέλη, σε αγώνα της Γ’ Κατηγορίας του Γυναικείου Πρωταθλήματος (Δόξα Πηγαδακίων-Ατρόμητος Ζάρου).

Η παρουσία του παράγοντα του ΠΑΟΚ σχετίζεται ή όχι με τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου;
Και ο Βασίλης Κωνσταντίνου όλως τυχαίως εκδρομή είχε πάει στο νησί του Ιονίου;

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 07/04/2016)
Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες