Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Πονάει το πλεονέκτημα έδρας. ΠΟΝΑΕΙ...

Πονάει το πλεονέκτημα έδρας. ΠΟΝΑΕΙ...

Το γράφουμε και στον τίτλο: Πονάει το πλεονέκτημα έδρας. ΠΟΝΑΕΙ... Και αυτό το ξέρουν καλά οι απέναντι και έχουν το θράσος να μιλούν για διαιτησίες. Αυτοί που έβγαιναν στα ραδιόφωνα μετά τον Άρη και μιλούσαν για αλλοίωση αποτελέσματος από τους Κορομηλά και Χριστοδούλου. Και την επομένη τους είχαν… φόρα παρτίδα πρωτοσέλιδα, εξαπολύοντας απειλές. Που τους ακολούθησε 100% το… σύστημα στη συνέχεια παντού.


Πονάει το πλεονέκτημα έδρας και το ξέρουν καλά, αυτοί  που ζούσαν μια ζωή με αυταπάτες. Που σηκώνουν κούπες με… non call, που χαίρονται πάντα όταν χάνει ο Ολυμπιακός και το… βουλώνουν όταν στο ΟΑΚΑ γίνεται «σφαγή» και την βγάζουν στην… μούγκα! Που δεν έχουν γράψει ούτε μία κουκίδα για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν σε κάθε παρκέ που αγωνίζονται και μιλούν για ΕΟΚ και ΚΕΔ. Ποιοι; Αυτοί; Εχουν και παράπονα.. Αν είναι δυνατόν.

Αυτοί που στέκονται στις βολές. Για ποιον; Αυτοί που στο τέλος του ματς με την ΑΕΚ χρειάστηκαν να εθελοτυφλήσουν στα βήματα του Ουίλιαμς και να ευτυχήσουν που υπάρχουν τα αγαπημένα παιδιά της ΚΕΔ (Αναστόπουλος και Καρακατσούνης) που σφυρίζουν δίχως σκέψη την επαφή του Κάρτερ.

Αυτούς που (για παράδειγμα!) όταν η Κηφισιά ηττήθηκε με 97-59, δεν είπαν απολύτως τίποτα. Γιατί δεν είχαν τι να πουν. Αποσβολωμένοι, λογικά καθόντουσαν σε μία γωνία και έκλαιγαν με… λυγμούς! Αυτά τους προσφέρει ο Θρύλος!
Πονάει το πλεονέκτημα έδρας φίλε μου. Πονάει...

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες