Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

«Έσκασε» μόλις: αγοράζει ομάδες ο Ολυμπιακός!

Αγοράζει ομάδες σε futsal και rugby ο Ολυμπιακός!

Σε δύο ακόμα αθλήματα θα «κατέβει» ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος θα αποκτήσει ομάδα στο Futsal και στο Rugby!


Ο Ολυμπιακός δεν είχε τμήμα γυναικείου μπάσκετ ως το καλοκαίρι του 2015. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν και προχώρησαν την συγχώνευση με την πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού και κάπως έτσι «γεννήθηκε» η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων». Μία ομάδα, που έμελλε να πρωταγωνιστήσει στην τρέχουσα σεζόν κατακτώντας αήττητη το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Και επειδή λένε πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «μεγαλώσει» και να αποκτήσει «ζωή» με την ίδια «συνταγή» σε ακόμα δύο τμήματα: στο futsal και το rugby! 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο futsal (ποδόσφαιρο σάλας) ο Ολυμπιακός «τρέχει» την απόκτηση της ομάδας Αθήνα '90. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ομάδα futsal, η οποία ιδρύθηκε το 1990, έχει έδρα στην Κηφισιά και «πρωταγωνιστεί» εντός συνόρων.

Η Αθήνα '90 είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο ελληνικό futsal, έχει στην τροπαιοθήκή της τους περισσότερους τίτλους (έχει κατακτήσει τους 10 τελευταίους) και στην τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στον τελικό των play off, όπου αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα και προηγείται στη σειρά 1-0. Οι εξελίξεις, μάλιστα, αναμένεται να «τρέξουν» πολύ άμεσα, καθώς θα πρέπει να δηλωθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν. Απαραίτητη υποσημείωση: στο... deal με την Αθήνα '90 είναι η πρώτη ομάδα και όχι οι ακαδημίες. 
Πλην του futsal, όμως, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει τα «δίχτυα» του και στο rugby. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα «ανοίξουν» και αυτό το τμήμα «απορροφώντας» δύο ομάδες: τον Προμηθέα Ρέντη και της ΑΕΚ Κοκκινιάς.
Η ΑΕΚ Κοκκινιάς φοράει «κιτρινόμαυρα» και έχει έδρα τη Νίκαια. Ιδρύθηκε το 1977 και το 2015 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ συμμετέχει στο πρωτάθλημα Αττικής. Σε ό,τι αφορά τον Προμηθέα είναι η πρώτη ομάδα που έπαιξε στην Ελλάδα αμιγώς Ράγκμπυ Λιγκ και το 2013 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ συμμετέχει στο αττικό πρωτάθλημα ανάπτυξης.
Και αν για την Αθήνα '90 η συλλογή τίτλων είναι... ρουτίνα, οι δύο ομάδες rugby λογικά θα «απογειωθούν» με τα νέα δεδομένα, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζει εποχές οικονομικής «άνεσης» και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα συγκριτικά με τους αντιπάλους του.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες