Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Σκάει μεταγραφή - μπόμπα για Κώστα Μήτρογλου;

Σκάει μεταγραφή - μπόμπα για Κώστα Μήτρογλου;

Ποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ρώτησε πόσο κοστίζει ο Μήτρογλου;

Νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κάνουν λόγο ότι η Άρσεναλ προσέγγισε τη Φούλαμ για να διερευνήσει την πιθανότητα απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου.


Ο Έλληνας επιθετικός που πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στην Μπενφίκα έχει φτάσει σε συμφωνία με τους «Αετούς» για να πάρει κανονική μεταγραφή με συμβόλαιο ως το 2020.

Ωστόσο, η Μπενφίκα δεν έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία ακόμα με τη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο Μήτρογλου, με τη ρήτρα να έχει τοποθετηθεί στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Προ ημερών η A Bola έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Άρσεναλ, η οποία φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωσή του, ενώ σήμερα και η Record επαναφέρει το ενδιαφέρον των «Κανονιέρηδων» για τον «Μητρογκόλ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, η Άρσεναλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μήτρογλου και μάλιστα... χτύπησε και την πόρτα της Φούλαμ για να ρωτήσει για τη διαθεσιμότητα του Έλληνα επιθετικού.

Από την πλευρά του ο Μήτρογλου θέλει να παραμείνει στην Μπενφίκα, αφού στη Λισσαβώνα έχει βρει ξανά τη δυνατή του φόρμα, ωστόσο η Record αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα από τη στιγμή που ένας σύλλογος όπως η Άρσεναλ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες