Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Τους γλεντάει! Εκεί δίνει δανεικούς ο Μαρινάκης

Τους γλεντάει! Εκεί δίνει δανεικούς ο Μαρινάκης

ΠΟΙΟΣ είπε ότι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του μόνο στην Ελλάδα;


Την ώρα που φαίνεται ότι ο Σταύρος Κοντονής θέλει να σταματήσει τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών μεταξύ ομάδων της Σούπερ Λιγκ, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη τις πρώτες ενοχλήσεις για ποδοσφαιριστές από το υπεράριθμο ρόστερ τους.

Όχι όμως από συλλόγους της Σούπερ Λιγκ...
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Με το που έγινε γνωστή η σκέψη του υφυπουργού Αθλητισμού, ποιοι νομίζετε ότι άρχισαν να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση; Οι άνθρωποι των κυπριακών ομάδων!

Γιατί ο λόγος που δανείζουν ποδοσφαιριστές οι "ερυθρόλευκοι", είναι για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να παρακολουθούν την εξέλιξη τους.

Και ποιο καλύτερο πρωτάθλημα, πλην του ελληνικού, από το κυπριακό; Που η γλώσσα είναι ίδια, το επίπεδο περίπου όπως στο ελληνικό και η παρακολούθηση της εξέλιξης πολύ πιο εύκολη από ότι, για παράδειγμα, στη β΄ Γερμανίας.

Για αυτό σας λέμε: Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στην Κύπρο με τη σκέψη του Κοντονή που κυκλοφόρησε στα Μέσα! Ενώ και από τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να είναι αρνητικοί, από την προπτική να δίνουν δανεικούς σε κυπριακές για να "ψηφούν"...

Παράδειγμα, φέτος, οι Γιαννιώτας και Μαρτίνες, που τα πηγαίνουν εξαιρετικά και ετοιμάζονται να επιστρέψουν δριμύτεροι το προσεχές καλοκαίρι...


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες