Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο…

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο…

Παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται πλέον από τον προπονητή του. Λογικά, θα συνεχίσει στο εξωτερικό.


Παρελθόν και μάλιστα άμεσα αναμένεται να αποτελέσει για τον Ολυμπιακό ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Σφαιρόπουλου.
Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ ενημερώθηκε πως δεν θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα, κίνηση που δείχνει ότι δεν θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, παρότι η συνεργασία τους ολοκληρώνεται το 2018.

Ο Όντομ πάντως δεν βρέθηκε την Τετάρτη στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και κάπως έτσι… φούντωσαν οι φήμες πως ετοιμάζεται για μεταγραφή. Πάντως στο Ισραήλ δεν θα πάει, αφού ήδη απέρριψε την πρόταση από την Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Ο ίδιος ο Σφαιρόπουλος, μετά το ματς με τον Απόλλωνα, δήλωσε σχετικά για το θέμα: «Εχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και την οψιόν την έχουμε εμείς. Αυτή την στιγμή δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν μπορεί να παίξε. Θεωρήσαμε ότι είναι καλό να μπορεί να πάει να παίξει αν έχει κάπου ως το τέλος της χρονιάς. Του δώσαμε αυτή την δυνατότητα. Ή να πάει να προπονηθεί κάπου, γιατί τώρα έχουμε αγώνες και δεν γίνεται να προπονείται μαζί με την ομάδα».
 Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες