Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Ποιος ξένος διαιτητής; Αυτός σφυρίζει το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ!

Ποιος ξένος διαιτητής; Αυτός σφυρίζει το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ!

Μπορεί ο Σταύρος Κοντονής να απαίτησε να οριστεί ξένος ρέφερι για τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο στην ΕΠΟ συμφώνησαν και βάζουν Έλληνα. Διαβάστε ποιος είναι…


Ναυαγεί όπως όλα δείχνουν το εγχείρημα της επιστράτευση ξένων διαιτητών που είχε προαναγγείλει ο Σταύρος Κοντονής.

Μετά τη συνάντηση του υφυπουργού με FIFA και ΕΠΟ τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και θα πάμε στη… δοκιμασμένη λύση των Ελλήνων διαιτητών.

Ο επικρατέστερος, λοιπόν, για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί και στο Euro της Γαλλίας ως 4ος.

Μάλιστα, από την ΕΠΟ διέρρεαν πως αυτός είναι ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής και άρα ο καταλληλότερος για να σφυρίξει ένα τέτοιο παιχνίδι. Κύκλοι της ομοσπονδίας τόνιζαν το εξής για τον διεθνή διαιτητή: «Πως θα του πεις ότι δεν σφυρίζει στον τελικό όταν το καλοκαίρι θα είναι στο Euro;»

Κατά τα άλλα, ο τελικός -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα διεξαχθεί με άδειες εξέδρες και συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων. Όλα αυτά μετά το μπέρδεμα που προέκυψε σχετικά με την παρουσία μαθητών και τους συνοδούς τους που ήταν το αρχικό πλάνο του υφυπουργού.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες