Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Περιμένουν πρόταση για Μποτία στον Ολυμπιακό

http://www.sportit.gr/site/wp-content/uploads/2015/11/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%B1.jpg

Διαβάστε τι ισχύει για τον Ισπανό στόπερ

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες είναι απολύτως συγκεντρωμένος στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, όμως παράλληλα «τρέχουν» και υποθέσεις που σχετίζονται με τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIT, η θέση στην οποία σκοπεύουν να ρίξουν το μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι αφορά την ενίσχυση οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» είναι αυτή του στόπερ, καθώς -ακόμη και σε μια πολύ καλή σεζόν, όπως η φετινή- δεν έλειψαν τα κενά στην άμυνα σε αρκετές περιπτώσεις.

Οπως πληροφορηθήκατε τις προηγούμενες ημέρες, στον Πειραιά θέλουν επιτέλους να βρουν έναν αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά, καθώς μετά την αποχώρηση του τελευταίου πριν από δυο χρόνια δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής με παρόμοια χαρακτηριστικά στο ρόστερ. Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει κάποιος από την τριάδα Ντα Κόστα-Σιόβας-Μποτία να αποχωρήσει…

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα από την πλευρά του μάνατζερ του Ισπανού στόπερ και στο μεγάλο λιμάνι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να φτάσει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, όχι απαραίτητα της Primera Division.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι, σε γενικές γραμμές, ο 27χρονος αμυντικός έκανε μια καλή σεζόν και ήταν ίσως ο πιο σταθερός.

Πηγή:sportit.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες