Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Τόσο κοστολογείται ο Μιλιβόγιεβιτς! Τρελό νούμερο!

Τρελά ...μύρια για βασικό παίκτη του Ολυμπιακού!!

Έντονο ενδιαφέρον για ερυθρόλευκο άσο (όχι τον Φορτούνη), άμεσα «σκάει» πρόταση. Ποια είναι η ομάδα, πόσο κοστολογείται και ποια η άποψη του Μάρκο Σίλβα.


Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και σε συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα και τους μάνατζερ που εμπιστεύονται, οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τους παίκτες που θέλουν για το νέο ρόστερ. Την ίδια στιγμή βέβαια και οι ίδιοι γνωρίζουν καλά, πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή παίκτες στο Λιμάνι, οι οποίοι βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα πολλών συλλόγων ανά την Ευρώπη.

Ένας εξ αυτών λοιπόν, είναι και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έκανε και φέτος καλή χρονιά, ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες και δικαίωσε τον Μάρκο Σίλβα που τον εμπιστεύτηκε για τα χαφ. Ο Σέρβος άσος λοιπόν, αποτελεί σύμφωνα και με πληροφορίες από την Τουρκία, βασικό μεταγραφικό στόχο της Φενέρ, ανεξάρτητα από το αν θα μείνει ή όχι ο Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μιλιβόγεβιτς αρέσει πάρα πολύ στους Τούρκους από πέρυσι και οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι άμεσα θα κάνουν νέα κρούση, ρίχνοντας και πάλι πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι. Νούμερο δεν ξέρουμε ακόμα, ωστόσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πως ο ταλαντούχος μέσος του Ολυμπιακού κοστολογείται αυτή τη στιγμή, στα 10 εκατομμύρια ευρώ!!

Πρόκειται για ένα τρελό νούμερα, ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο ακόμα και αν η Φενέρ κάνει αντίστοιχη πρόταση, θα πρέπει να πείσουν και τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος πέρυσι έθεσε βέτο να μην φύγει ο συγκεκριμένος παίκτης, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για φέτος, αφού στις μέχρι τώρα συζητήσεις του με την διοίκηση, τον παρουσιάζει ως «κολώνα» του νέου Ολυμπιακού.

Αν λοιπόν η Φενέρ θέλει να κάνει δικό της τον Μιλιβόγεβιτς, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη…

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες