Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με το Κύπελλο;

http://www.sportit.gr/site/wp-content/uploads/2016/04/berbatov-athanasiadis-1.jpg

Οι σκέψεις να αγωνιστεί με την ομάδα Νέων και η επίσημη τοποθέτηση μετά τις ανακοινώσεις

Οι χθεσινές εξελίξεις με ΕΠΟ, UEFA και Κοντονή και η, όπως όλα δείχνουν, επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας δεν αφήνουν αδιάφορες τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει ακόμη, καθώς όπως έλεγαν από τον Δικέφαλο, θα περιμένουν πρώτα τις ανάλογες ανακοινώσεις.


Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει ενόψεις της συνέχειας του Κυπέλλου. Αν δηλαδή θα τηρήσει αυτό που είχε δηλώσει, ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στο Καραϊσκάκη για να αγωνιστεί ή αν είναι ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, κάτι που θα οδηγήσει και σε αλλαγή απόφασης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό είχε δηλώσει ότι η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι, παρά μόνο αν επαναληφθεί το πρώτο ματς και μάλιστα με ξένους διαιτητές.

Το ότι… κάτι γίνεται με την ΕΠΟ, ενδεχομένως να… βγάζει μια σχετική ικανοποιήση, αλλά όπως έλεγαν χθες στα γραφεία της Μικράς Ασίας… «Θα πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα…». Θεωρητικά τα… αιτήματα του Σαββίδη δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμη, οπότε προφανώς ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη. Σημειώνεται ωστόσο πως υπάρχει μία σκέψη, τελικά ο Δικέφαλος να παραταχθεί είτε με την Κ20 είτε με Κ17, αλλά επίσημα τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Προφανώς μέσα στα επόμενα 24ωρα (αν όχι σήμερα) θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, με την οποία ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης θα ξεκαθαρίζουν τη θέση τους για το Κύπελλο Ελλάδας και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή:sportit.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες