Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Το μάθατε; Απο τόσα.. ξεκινάει η Ρόμα για Μανωλά!

Το μάθατε; Τρελό ποσό ζητάει η Ρόμα για Μανωλά!

Απίστευτα πράγματα για τον Έλληνα αμυντικό, όπου βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του στην Ρόμα! Τι τρελό ποσό ζητούν οι Ρωμαίοι για να τον παραχωρήσουν και ποιες είναι οι ενδιαφερόμενες.


Ο Κώστας Μανωλάς διανύει εξαιρετική σεζόν στην Ρώμη και όπως είναι λογικό οι προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είναι αρκετές, με την Ρόμα όμως να μην είναι διατεθειμένη να τον χάσει τόσο εύκολα.

Όπως αναφέρει η "Sun", οι "τζαλορόσι" κοστολογούν τον διεθνή Έλληνα αμυντικό 30 εκατομμύρια ευρώ, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τσέλσι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την Άρσεναλ. Βεβαια αυτή είναι η αρχική τιμή.. που θα φτάσει κανείς δεν ξέρει..

Φυσικά, πρόκειται για τεράστιο ποσό, ειδικά μιλώντας για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά πέρα ως πέρα δίκαιο, καθώς ο Μανωλάς έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την σταθερότητά του στο τοπ επίπεδο.
Θυμίζουμε, τέλος, ότι η Ρόμα είχε δαπανήσει 15 εκ. ευρώ για να αγοράσει τον Μανωλά από τον Ολυμπιακό και βέβαια δεν θα τον άφηνε ποτέ να φύγει τόσο εύκολα από την ομάδα, τουλάχιστον χωρίς ένα σημαντικό χρηματικό αντίτιμο...


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες