Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Πόση λαλακη-α αντέχεις;

1441102
 
Φαίνεται πως στο σάιτ της αλήθειας έχουν τη δική τους αλήθεια. 
 
Σήμερα ανακάλυψαν ρεκόρ στην Πάτρα που ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ, πριν δύο εβδομάδες, όμως, μούγκα, έτσι;Πρέπει άπαντες να καταλάβουν εδώ και τώρα τον βρώμικο πόλεμο κατά του Ολυμπιακού. Κατά του Γιάννη Σφαιρόπουλου, των παικτών του και φυσικά των προέδρων που τους γλεντάνε εδώ και χρόνια τους. λαλάκηδες.

Τι έγραψαν σήμερα οι ψεύτες; Πως ο Ολυμπιακός σκόραρε μόνο με βολές στην τέταρτη περίοδο κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα. Μάλιστα ο τίτλος αναφέρει: “απίστευτο: μόνο με βολές σκόραρε στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός” και στο κείμενο μέσα γράφει ότι ο Ολυμπιακός έβαλε και 1 τρίποντο. Άρα; Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΛΕΣ.

Λαλάκηδες, ξέρετε ποιο είναι ρεκόρ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Το ότι ο Ολυμπιακός κράτησε την Κηφισιά στο μεταξύ τους ματς ΑΠΟΝΤΗ για μια περίοδο. Όχι, δεν έβαλε ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ Η ΚΗΦΙΣΙΑ του Παπαθεοδώρου.

Αυτό είναι απίστευτο. Και αν για κάποιους δεν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, σίγουρα είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι λαλακία. Αλλά γι’ αυτό το ρεκόρ, μούγκα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, γιατί άραγε;

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες