Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Απαντάει με "βόμβες" ο Μαρινάκης!

Απαντάει με "βόμβες" ο Μαρινάκης!

Ποια θα είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την αποφυγή του Grexit και την επανέναρξη του Κυπέλλου; Τι κινήσεις προετοιμάζονται που θα κάνουν πάταγο;


Ικανοποιημένοι από την αποφυγή του Grexit εμφανίζονται στον Ολυμπιακό, αν και πλέον αναμένουν να δουν τις επόμενες κινήσεις τόσο από τον Σταύρο Κοντονή όσο και από την ΕΠΟ, οι οποίες θα επηρεάσουν φυσικά τις όποιες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανεξαρτήτως πάντως των όσων θα γίνουν στο παρασκήνιο, από το Λιμάνι πλέον ετοιμάζονται από τώρα για την επόμενη σεζόν και τις κινήσεις του καλοκαιρού, καθώς από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον ο κίνδυνος του Grexit, θεωρούν δεδομένη και την παραμονή του Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο ήδη έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μάλιστα, επειδή το τελευταίο διάστημα γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά για τη ζημιά που θα είχε ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που δεν έπαιζε Ευρώπη, στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν με πράξεις πως πλέον έχουν …ξεφύγει από τους αντιπάλους τους στην Ελλάδα.

Όπως λέγεται από Πειραιά μεριά, ο στόχος πλέον είναι να "κλείσουν στόματα" κι αυτό θα γίνει με μεταγραφές που θα προκαλέσουν ντόρο και θα συζητηθούν όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Άλλωστε, οι πρωταθλητές Ελλάδας εδώ και μέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορους μάνατζερ, τους οποίους έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις της διοίκησης και περιμένουν τις προτάσεις τους, ώστε να ικανοποιήσουν και τα "θέλω" του Μάρκο Σίλβα.

Μετά τις τελευταίες θετικές, όπως όλα δείχνουν, εξελίξεις, το φετινό καλοκαίρι αναμένται πολύ δυνατό για τον Ολυμπιακό!

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες