Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Αυτές είναι οι ημερομηνίες του Κυπέλλου

Αυτές είναι οι ημερομηνίες του Κυπέλλου

Εντάξει, θα συνεχιστεί τελικά το Κύπελλο. Πότε όμως; Δείτε τις πιθανότερες ημερομηνίες για να τοποθετηθούν τα παιχνίδια της διοργάνωσης, ώστε να χωρέσουν μαζί με αυτά των πλέι-οφ στο καλεντάρι.


Μετά την απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος, δημιουργήθηκε το ερώτημα σχετικά με το πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που απομένουν, δηλαδή τα δυο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ο επαναληπτικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και φυσικά ο τελικός.

Όπως όλα δείχνουν, το ΑΕΚ-Ατρόμητος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα λάβει χώρα μία βδομάδα μετά, την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου, οπότε θα διεξαχθεί και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, εφόσον ο «δικέφαλος του Βορρά» κατέβει για να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Ο τελικός του Κυπέλλου φαίνεται πως πάει για το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, με ξένο διαιτητή.

Εκείνο που παραμένει ως εκκρεμότητα, είναι η έναρξη των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου.

Πάντως, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα πάνε πίσω τα πλέι-οφ ή αν θα ξεκινήσουν όπως έχουν προγραμματιστεί, κάτι που δεν αποκλείεται να αποφασιστεί μόλις ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του τελικού.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες