Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Alert!Στα «μαχαίρια» Ολυμπιακός και Ηρακλής! Γιατί;

Alert!Στα «μαχαίρια» Ολυμπιακός και Ηρακλής! Γιατί;

Το ματς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό άρχισε, απ' ό,τι φαίνεται, νωρίς- και τι ματς! 

Φωνές και αντιπαραθέσεις υπήρξαν στα σημερινά μέτρα τάξης που έγιναν στο Καυτανζόγλειο, μεταξύ του αντιπροέδρου της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, Θόδωρου Παπαδόπουλου και του υπευθύνου ασφαλείας των "ερυθρόλευκων", Κώστα Παναγόπουλου.


Αρκετές ημέρες νωρίτερα έχει ξεκινήσει όπως φαίνεται ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Αρχικά, υπήρξε η οργισμένη αντίδραση της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, αναφορικά με τον ορισμό του αγώνα σε ημερομηνία που δεν επιθυμούσαν στον Ηρακλή, ενώ η συνέχεια δόθηκε σήμερα στο Καυτανζόγλειο εκεί όπου έγιναν τα μέτρα τάξης, σχετικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο Ηρακλής εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Μάκη Σαρλή, αλλά και τον αντιπρόεδρο του, Θόδωρο Παπαδόπουλο, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Κώστας Παναγόπουλος.
Παρά το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν έκαναν επίσημο αίτημα για να πάρουν εισιτήρια, οι τόνοι ανέβηκαν σε κάποια στιγμή, με τους Παπαδόπουλο και Παναγόπουλο να έρχονται σε αντιλογία, εξαιτίας κάποιας διαφωνίας που υπήρξε σε πράγματα που ζήτησε ο Ολυμπιακός από την αστυνομία, με το όλο θέμα να κλείνει εκεί.

Πάντως η κατάσταση δεν ξέφυγε από τον έλεγχο σε κανένα σημείο, με τους "κυανόλευκους" να δεσμεύονται όπως άλλωστε κάνουν σε όλα τα παιχνίδια πως η φιλοξενία θα είναι η καλύτερη δυνατή, αφού και ο Ηρακλής, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα όταν επισκέφθηκε στον πρώτο γύρο το "Γ. Καραϊσκάκης".

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες