Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Από 8 μύρια τον κάνει δικό του με 3 ο Ολυμπιακός;

Από 8 μύρια τον κάνει δικό του με 3 ο Ολυμπιακός;

Νέο τρελό deal για τους Πειραιώτες. Μετά από εισήγηση του Μάρκο Σίλβα, ετοιμάζονται να κλείσουν ξένο άσο στη… μισή τιμή.


Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού πλέον υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο στον Ολυμπιακό «τρέχουν» από τώρα για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς θυμίζουμε πως πλέον θα έχει και προκριματικά για την Ευρώπη.

Για αυτό λοιπόν, ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να λάβει άμεσα τις αποφάσεις του για το ρόστερ και πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να ενημερώσει την διοίκηση σχετικά με τους παίκτες που θέλει να μείνουν, να φύγουν, αλλά και να έρθουν. Φυσικά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των δανεικών. Τόσο αυτών που έχουν δώσει οι Πειραιώτες όσο και αυτών που παίζουν τώρα στην ομάδα…

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Ερνάνι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δίνει στον Πορτογάλο κόουτς αυτά που ζητάει και για αυτό πλέον έχει γυρίσει το κλίμα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και του χρόνου στο Λιμάνι. Ο Σίλβα είναι έτοιμος να δώσει το «οκ» και από εκεί πέρα, μένει να τα βρουν και στο οικονομικό Ολυμπιακός και Πόρτο.

Η περίπτωση του νεαρού εξτρέμ πάντως δεν είναι εύκολη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, το περσινό καλοκαίρι οι «δράκοι» ζητούσαν από τους Ερυθρολεύκους …ακατέβατα οκτώ εκατομμύρια ευρώ!!
Ο Ερνάνι ωστόσο δεν έκανε καλή σεζόν, είχε και έναν σοβαρό τραυματισμό και για αυτό η τιμή του έχει πέσει κατακόρυφα. Όπως μάθαμε, αυτή τη στιγμή, η Πόρτο είτε για να τον δώσει ως αντάλλαγμα είτε για πώληση, ζητάει 3 με 3.5 εκατομμύρια ευρώ…

Δεν είναι μικρό ποσό, όμως θα πρόκειται για καλό deal, εφόσον ο Ολυμπιακός τρέξει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες