Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Έτσι θα γλιτώσει το -3 ο Σαββίδης;

Κίνηση - ματ! Έτσι θα γλιτώσει το -3 ο Σαββίδης;

Σε μια κίνηση που δεν περιμέναμε αναμένεται να προχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να αποφύγει την βαριά τιμωρία ο ΠΑΟΚ για την απόφαση να μην αγωνιστεί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό!


Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ πήρε αυτή την απόφαση μετά από πολλή σκέψη και μετά από συμβουλές δικών του ανθρώπων, ύστερα και από όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα.

Φυσικά, μια τέτοια απόφαση έχει και τις συνέπειές της, όπως την αφαίρεση 3 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, αλλά και πρόστιμο 50.000 ευρώ, κάτι που γνώριζε εξ' αρχής ο Σαββίδης.

Κι όμως, όπως αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμά της η εφημερίδα, "ΦΩΣ", ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βρει ένα νομικό τρικ που ενδέχεται να τον γλιτώσει από μια τέτοια τιμωρία.

Όπως αναφέρεται, ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, στην οποία δεν αναφέρει πουθενά ότι παραιτείται από τον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί επειδή δεν έγιναν δεκτά κάποια από τα αιτήματά του.

Αυτό το τρικ είναι μια προσπάθεια των δικηγόρων της ομάδας να παρακάμψουν κάπως τον κανονισμό, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή της όλης κατάστασης, ελπίζοντας πως έτσι θα γλιτώσουν οι "ασπρόμαυροι" από τις βαριές ποινές που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες