Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

«Βόμβες» Στιλ, κουμάντο η «Θύρα 13», δεν… ιδρώνει αυτάκι!

«Βόμβες» Στιλ, κουμάντο η «Θύρα 13», δεν… ιδρώνει αυτάκι!

Έτσι είναι. Αν είχαν γίνει ανάποδα και δράση είχε αναλάβει η Θύρα 7 και τα έλεγε κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού, μέχρι που θα… διέκοπταν και το πρωτάθλημα.


Έτσι είναι. Αν είχαν γίνει ανάποδα και δράση είχε αναλάβει η Θύρα 7 και τα έλεγε κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού, μέχρι που θα… διέκοπταν και το πρωτάθλημα. Τώρα, όμως, τίποτα. Απλή… κατανάλωση σε κάποιες γραμμές των «αντικειμενικών» μέσων ενημέρωσης. Και δεν είναι μόνο αυτό. Αφού ρίχνει τις βόμβες ο Στιλ με συνέντευξή του στην Αγγλία, λίγη ώρα αργότερα έχει η επιβεβαίωση.

60 οπαδοί του Παναθηναϊκού λέει πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή των «πρασίνων» και τους τα… έχωσαν για τα καλά. Και; Δεν φταίει ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη; Η ΕΠΟ και ο Γκιρτζίκης;
Γράφουμε εμείς εδώ τόσο καιρό πως ο Αλαφούζος είναι «αιχμάλωτος» της Θύρας 13, από όταν βγήκε στη φόρα ότι ήταν σύμφωνος του Κοντονή να κλείσει η «13».

Πριν λίγες ημέρες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν πάει σε προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί. Και ουσιαστικά, εκεί αναφέρθηκε ο Στιλ. Εκτός και αν υπήρχαν και άλλες επισκέψεις οι οποίες δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

«Η επίσκεψή των οπαδών στην προπόνηση γίνεται χωρίς προειδοποίηση, μιλάμε για 50 οργανωμένους, μπορείτε να φανταστείτε τι είδους άνθρωποι είναι. Απαίτησαν να μιλήσουν στην ομάδα, τους προπονητές και τους παίκτες. Δεν υπήρξε ποτέ καμία φυσική επαφή, αλλά μας πρέσαραν πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στιλ για να προσθέσει: «Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Θέλουν να πουν αυτά που σκέφτονται. Απλώς τους ακούγαμε. Ήταν πολύ ενδιαφέρον την πρώτη φορά που συνέβη, αλλά είναι αυτό που κάνουν».

Στη συνέχεια ο Στιλ ανέλυσε και τον τρόπο λειτουργίας τους: «Είναι πολύ οργανωμένοι. Σαν να έχουν στρατιωτική πειθαρχία. Έχουν δύο-τρεις αρχηγούς που τους καθοδηγούν. Δεν περιμένουν καν να τελειώσουμε την προπόνηση. Όλοι κάνουν ησυχία και ο επικεφαλής μιλάει. Εμείς περιμένουμε, όλοι είμαστε σιωπηλοί και ο επικεφαλής τους αρχίζει να μιλάει. Λέω μιλάει γιατί μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός.

Διαλέγουν άτομα και απλά εύχεσαι να έχεις κάνει αρκετά για να μην σε κοιτάξουν. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν με έχουν διαλέξει. Ο αρχηγός μας μπορεί να μιλήσει εκ μέρους των παικτών αν του ζητηθεί. Κανείς δεν μιλάει αν δεν του ζητηθεί».
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες