ΣΟΚ! Τιμωρία για Ολυμπιακό, μία αγωνιστική χωρίς κόσμο! Δείτε γιατι! (Video) ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ! Τιμωρία για Ολυμπιακό, μία αγωνιστική χωρίς κόσμο! Δείτε γιατι! (Video)

Τιμωρία για Ολυμπιακό, μία αγωνιστική χωρίς κόσμο!

«Κλείνει» το Γ. Καραϊσκάκης για ένα από τα επόμενα παιχνίδια. Δείτε σε βίντεο για ποιο λόγο και διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ για την «καμπάνα» στους Πειραιώτες.


Ανακοινώθηκε η τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με μία αγωνιστική τους Πειραιώτες και 5.000 ευρώ πρόστιμο για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί.

Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός αρχικά είχε τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό (με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 50.000 ευρώ προστιμο) και απαλλάχθηκε στο δεύτερο για τυπικούς λόγους, διότι η Επιτροπή Εφέσεων είχε κρίνει ότι το πρωτοβάθμιο όργανο δεν μπορούσε να τιμωρήσει μόνο με βάση το βίντεο και παρέπεμπε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, διότι μόνο μέσω πειθαρχικής δίωξης μπορεί μία ομάδα να δικαστεί με βάση μόνο το βίντεο.

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά των «ερυθρόλευκων» και σήμερα… ήρθε η καμπάνα.

Δείτε και το βίντεο:


Αναλυτικά:

"ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10396/23-3-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 28ης-3-2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00»: Απορρίπτει τον ισχυρισμό της εγκαλουμένης περί απαραδέκτου ασκήσεως της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της. Απορρίπτει τον κατ’  άρθρον 14 παρ. 4 του Π.Κ της ΕΠΟ ισχυρισμό της εγκαλουμένης.
Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε, καθ’ υποτροπήν την αποδιδόμενη σε αυτήν, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 10396/23-3-2016 πειθαρχική δίωξη, πειθαρχική παράβαση (άρθρα  14 παρ. 2,  3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα".

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες