Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Αποκάλυψη: Tελείωσε μεγάλο όνομα ο Μάρκο Σίλβα!

Αποκάλυψη: Tελείωσε μεγάλο όνομα ο Μάρκο Σίλβα!

Είναι οριστικό κι αποφασισμένο. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σε λίγους μήνες top παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα, υπάρχει ήδη χοντρό παρασκήνιο για τον διάδοχό του!


Μπορεί ακόμα η σεζόν να τρέχει, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, έχει πάρει τις αποφάσεις του για κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζει και μέσα σ΄ αυτούς βρίσκεται κι ένα μεγάλο όνομα που φέτος ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουακού, για τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει ήδη το "οκ" για την παραχώρησή του. Ο Γάλλος μπακ έχει παρουσιάσει ένα πολύ κακό πρόσωπο στο δεύτερο γύρο και σε πολλά παιχνίδια, όπως στο τελευταίο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ήταν προκλητικά αδιάφορος.

Γι΄ αυτό γίνονται ήδη προεργασίες στο Λιμάνι για τον διάδοχο του νεαρού μπακ. Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν δεδομένα την περίπτωση του Αργεντινού Εμανουέλ Μας, ο οποίος αποτελεί θερμή πρόταση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει άλλες επιλογές πιο ψηλά στη λίστα του.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει προκρίνει 1-2 περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Αρτούρ Μαζουακού και αναμένεται να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση. Ο Εμανουέλ Μας βρίσκεται πολύ πιο κάτω στις προτιμήσεις του και λογικά θα "κοπεί", καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει παίκτες, πιθανότατα από την πατρίδα του. 

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες